|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
¶σε την να στεγνώσει καμιά δυο βδομάδες παραπάνω και εν το μεταξύ στοκάρισε τις ατελιες, κανε και καμοια ερευνα αγορας για σωληνες αντλιες κτλ...
![]() Θεμέλια έβαλες ?...(σίδερα,πλέγμα) μέσα στο τσιμέντο |
|
||||
|
||||
![]()
εβαλα 7 πλεγματα καλουπομα σε καποια σημεια . Αντλια για αρχη εβαλα μια 5000χιλιαδες λιτρα και την ανοιχη αλλη μια 5αρα εχω παρει υλικα για φιλτρο
------------------------- οι ατελιες εχουν στοκαριστει απο την αρχη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apostolis veroia : 27-11-09 στις 12:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θες και άλλα λίτρα στις αντλίες!...
...εγώ έχω πάρει τώρα δυο 16.000αρες αντλίες για λίμνη 13.000 λίτρα... ![]() Υ.γ. και πρόσεξε τα Watt(μην σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι), βρες μία με μεγαλη παροχη και μικρη καταναλωση(εγω αναγκαστηκα και πηρα απο e-bay) εγώ σου προτινω μια υποβρύχια... |
|
||||
|
||||
![]()
υποβρυχια εβαλα μια γερμανικη λενε ειναι καλη μαρκα αλλα δεν την θυμαμαι
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θες δυο βαρβατες για να κανεις σωστη δουλεια σε 20000 λιτρα! Αποψη μου, αντλιες που οι προπελλες τους ειναι με μαγνητη...τις θεωρω παιδικες. Υπαρχουν αντλιες βυθιζομενες που οι κινητηρες τους ειναι με κενο (κινητηρας διαιρουμενου σωληνοειδους τυπου με συμπυκνωτη) οι οποιες ειναι σωστα θηρια και με πολυ χαμηλη καταναλωση ρευματος....και καλα κανεις, να ειναι Γερμανικες ![]() Φτιαξε απο τωρα βαθρα για να κατσουν πανω οι αντλιες......... Φιλτρα???
|
||||
|
||||
![]()
Εγω για "βαθρα" εβαλά 2 τσιμεντολιθους...
Δεν νομιζω οτι πρεπει να μπει στον κοπο να χτισει βαθρο... θα το κανεις με υπεριχυληση?... πρεπει να σκεφτεις απο τωρα που θα μπει το σκιμμερ και ο χωρος βοιολογικου φιλτρου "εκτακη" υπερχυληση... |
|
||||
|
||||
![]()
πεστε μου για αντλιες που να ειναι δυνατες και να εχουν χαμιλο κοστος
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτες μετρησεις | Πάνος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 19-02-08 23:22 |
Οι πρωτες μου μετρησεις | taicom | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 31-01-08 22:57 |
Οι πρωτες μου Αφρικανες | fish_bill | Malawi | 27 | 25-01-08 13:37 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-1 | wodan | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-07-04 17:26 |
S.O.S ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡO | kassianhv | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 05-11-03 12:40 |