|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο, τον Γιώργο, τον Χρήστο, τον Πάνο, τον Νινταλ, τον Γιάννη (δεν ξέρω αν μου ξέφυγε κανένας) για την πολύ ωραία παρουσίαση και τα πανέμορφα ενυδρεία.
Πέρα όμως από τις κλασσικές ευχές και από το ότι (όπως σχεδόν όλοι εκφράσαμε) η βασική μας έννοια ήταν η συμμετοχή και όχι κάποιο βραβείο, θέλω να ξαναεπανέλθω - το έχω αναφέρει σε παλαιότερο Post - στο ότι συχνά με "παραξενεύει" ο τρόπος που δίνονται τα βραβεία στον AGA. Όπως : 1) με τι κριτήρια δόθηκε το 1ο και το 3ο βιοτοπικό βραβείο στον Farmer και όχι στον Χρήστο ; 2) Τι βιοτοπικό ακριβώς παρουσιάζει το ενυδρείο του Farmer που πήρε την τιμητική διάκριση; 3) Ο George Farmer που σάρωσε τα βραβεία μήπως έχει κάποια σχέση με τον George Farmer που ήταν κριτής το 2008; 4) Όπως συχνά αναφέρει ο Τόλης - όχι μόνο στον AGA αλλά και σε άλλους διαγωνισμούς - με την αιτιολογία της καινοτομίας συχνά βραβεύονται "μη φυσικά" ενυδρεία που αναπαριστούν πχ δένδρα, βουνά κ.α. Mήπως τελικά Αλέξανδρε και Γιώργο του χρόνου να φτιάξετε μια λεωφόρο με φανάρια και αυτοκινητοψάρια ![]() Να διευκρινήσω ότι είμαι αρκετά χαρούμενος από τις συμμετοχές μας και επ' ουδενί δεν σχολιάζω με πικρία ή εκνευρισμό, αλλά επιμένω για μια ακόμη φορά ότι κάτι δεν μου πάει καλά. Συγχαρητήρια ξανά σε όλους, και εύχομαι του χρόνου οι ελληνικές συμμετοχές να είναι 10πλασιες!
__________________
|
#2
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
#3
|
||||
|
||||
![]()
ο ίδιος είναι και είναι και βασικός συντελεστής του practical fish keeping
Αλλά είχε και καλά ενυδρεία όμως έτσι ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
__________________
|
#5
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]()
εγω αυτο που θα κρατησω ειναι πως η Ελλαδα εδωσε ενα δυναμικο "παρων".
και φυσικα η διαδικασια της συμμετοχης. ![]() απο εκει και περα κι εγω θεωρησα αλλα ενυδρεια καλυτερα απο τα βραβευμενα. και στην κατηγορια των φυτεμενων. αλλα θα μου πεις υποκειμενικα ειναι αυτα.. επισης ειναι λιγο περιεργο που στα ενυδρεια που τα σχολια ειναι μονο θετικα δε δινεται καποια διακριση. ενω σε πολλα απο αυτα που πηραν βραβειο αναφερονται διαφορα λαθη η ατελειες στα σχολια των κριτων.....λιγο με μπερδεψε αυτη η σταση. οπως και να εχει ευχομαι του χρονου οι ελληνικες συμμετοχες να ειναι ακομη περισσοτερες! αφορμη για να γινομαστε εμεις καλυτεροι... κι αστους αυτους να βραβευουν οποιους θελουν.
__________________
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 27-11-09 στις 01:04 |
#7
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
"Λίμνουλα" (κοινώς σκάφη με νερό) στον κήπο | Simpethera | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 22-09-03 14:50 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |