|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν δεν μπορεις να τις κρατησεις φυτεμενες δεστες πανω στις πετρες... μια χαρα θα ειναι!!! Τοσο καιρο ηταν σουιτα για 2 ... τωρα ηρθε ο τριτος και .... αναστατωθηκαν!
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα, μπορει!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλε πως παχυνανε ετσι!...
![]() φαινετε τους ταίζεις πολυ ![]() ![]() Εγω τους εβαλα σε προγραμα διαιτας, θα χασουν οτι πηρανε σε κανα μηνα, τετοιες διαδρομες που κανουν τωρα στην λιμνη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πηρανε λετε? Εγω τα βλεπω καθε μερα και δεν μου φαινεται.. :q
|
|
||||
|
||||
![]()
Φτου φτου φτου άψογα.
ΥΓ Έχεις πολλά φιλιά από τον Larry ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρετισμους και απο εμας να του πεις!!!
Βρε παιδια, το κυνηγητο δεν εχει σταματησει καθολου απο την ωρα που το εβαλα μεσα το ψαρι. Και μιλαμε για πολυ κυνηγητο. Μηπως να τα χωρισω (για σημερα τουλαχιστον) μην μου το ψοφησουν το κακομοιρο? Η αληθει βεβαια ειναι οτι δεν το χτυπανε η κατι τετοιο, απλα το κυνηγανε σαν να το μυριζουν ή κατι τετοιο... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν λάβω υπ'όψιν ότι τα ίδια έκανε και σε εμένα ο Larry όταν μπουκάρισε νέος συγκάτοικος, τότε το μόνο που θα σου πω είναι να κάνεις υπομονή........2-3 εβδομάδες χα,χα,χα.
Τον είχε 1 εβδομάδα στο στενό πρεσάρισμα μέχρι να τον συνηθίσει και έκανε 3 εβδομάδες περίπου για να σταματήσει εντελώς το κυνηγητό. Μετά την 1η εβδομάδα απλώς δεν τον κυνηγούσε όλο το 24ωρο......χμ αλλά 4-5 ώρες τρεχάλα την είχαμε. Ε που και που τον πάει καμιά βόλτα τώρα, αλλά μέχρι εκεί, δεν θα μας #%&*@$ o Larry ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω.
Απο τη στιγμη που δεν πεφτει ξυλο. Νομιζω πως ειναι θεμα διευθετησης της ιεραρχιας και του χωρου. Ετσι εγινε και σε μενα οταν εβαλα νεο χρυσοψαρο και μαλιστα στο μισο μεγεθος ατου παλιου. Κυνηγι και πρες χωρις ξυλο αλλα μετα απο μερικες εβδομαδες ηρεμα ολα. Παιχνδι φαι κλπ Παρατηρηση και βλεπουμε.
|
||||
|
||||
![]()
Update! (χαθηκα, ε?)
Καλά πάμε, τα ψάρια μεγαλώνουν, οι ανούβιες άνθισαν, καινούργιες προσθήκες δεν υπάρχουν... Ελπίζω να είστε όλοι καλά και τα ενυδρεία σας φυσικά! |
|
||||
|
||||
![]()
ολα καλα κι ολα ωραια λοιπον...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τον, φωτογραφίες θέλουμεεεεε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν έχουμε τίποτα νεότερο όμως...
|
|
||||
|
||||
![]()
Tότε βάλε φωτογραφίες από τον μπέμπη χαχα !
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Νεώτερα απο το μέτωπο...
Ο πλέκο (όπως μου είχατε πει) πρέπει να φύγει δυστυχώς γιατί έχει μεγαλώσει και πλέον δεν φοβάται με αποτέλεσμα να την πέφτει στα χρυσόψαρα (ήδη αρκετά λέπια λείπουν απο τα ψάρια) για την διεκδίκηση της τροφής (Ανεβαίνει πλέον στην επιφάνεια και δεν θέλει παρέα...) Όλα αυτά σε μια εβδομάδα άντε 10 μέρες μέσα... Πριν ήταν κύριος. ¶ρα θα κοιτάξω μήπως τον αλλάξω (αν και δεν θέλω καθόλου, τον έχουμε συμπαθήσει) με κάνα apple snail. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το χρυσόψαρο ασπρίσε!! | costas_kumitsu | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 25-12-08 19:33 |
¶ρωστο χρυσόψαρο | ΚώσταςΒ | Χρυσόψαρα | 8 | 06-03-08 11:14 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |