|
|
||||
|
||||
![]()
επανερχομαι στο θεμα....παρακαλω βοηθηστε.....εχω αρχισει την θεραπεια στο σκαλαρι μου εδω και καποιες μερες....η θεραπεια γινεται με baktopur. οι τιμες του νερου ειναι επιθυμητες,..ομως πριν απο λιγο παρατηρησα τα 2 ας πουμε ''γενι'' π εχουν τα σκαλαρια στο μικρο μ σκαλαρι λιγο κομμενο...να σημειωθει οτι οι συγκατικοι τους ειναι μερικα τετρα και 2 ημερα γκουραμι...υπαρχει περιπτωση τα γκουραμι να ειναι υπευθυνα για αυτο...αν ειναι και τα 2 αρσενικα...παρακαλω απαντηστε....
|
|
||||
|
||||
![]()
ψυχραιμια φιλε μου
Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω οτι σε αυτα τα λιτρα τα γκουραμι εχουν το κακο συνηθειο να τσιμπανε ουρες και πτερυγια ειδικα των σκαλαριων. Για μενα δεν ειναι σωστος συνδιασμος |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε με σωζεις...οι εγκαιρες απαντησεις πραγματικα βοηθανε....αυριο κιολας θα γυρισω τα γκουραμι....προτεινεις καποιο αλλο ειδος για συμβιωση....που να μην τρωει τα σκαλαρια..""??
|
|
||||
|
||||
![]()
απο εκει και περα αν δεν ειναι αυτος ο λογος ειναι σιγουρα οι συνθηκες του ενυδρειου σου .Πρεπει οπωςδηποτε να κανεις τις μετρησεις που πρεπει
Δεν εχω ασχοληθει πολυ με τετοια ειδη..Παντως που παρακαλουθω αλλα ποστ σε τοσα λιτρα αλλα members δε βαζουν σκαλαρια,ειναι λιγα. Θα σου προτεινα τετοια ειδη http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...acatuoides.htm |
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη θελετε να πειτε οτι πρεπει απαραιτητα να κανουμε αυτα π λενε οι χρηστες netblue....εγω πιστευω οτι συγκεντρωνουμε τις γνωμες και μετα πραττουμε.....οσων αφορα τα σκαλαρια ειναι λα8ος ...τα γκουραμι ηθελα να γραψω...και παλι ευχαριστω
.. |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη το να το πηξεις στο bactopur ειναι κατι που στο ειπε καποιος?
Για να εισαι σε θεση να κρινεις να συγκεντρωνεις γνωμες και να αποφασιζεις πρεπει και να εχεις διαβασει πολυ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 25-11-09 στις 19:00 |
|
||||
|
||||
![]()
αλλη μια φορα ξανα στο θεμα....υστερα απο καποιες ωρες μελετης ..καταλαβα οτι καλυτερα θα ηταν να προσθεσω 1 ακομη θυληκο (η 2 ) γκουραμι στο ενυδρειο...το γεγονος οτι ειναι μονο 1 το θυλυκο αν οντως ειναι ..κανει το αρσενικο να δημιουργει πανικο στο ενυδρειο...σκεφτομαι αυτη την λυση η αλλιως να γυρισω τα γκουραμι και να βαλλω corydoras(panda η aeneus) ακουω τις συμβουλες σας..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΑΔΗΜΕΝΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ | Nikos26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 01-05-09 20:41 |
ασπρα εξογκωματα στα πτερυγια | FIL241 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 7 | 16-06-06 14:11 |
Kομμένα πτερυγια | maria_nik | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 07-05-05 20:32 |
ΜΑΥΡΕΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΕΣ ΣΕ ΠΤΕΡΥΓΙΑ | maria_nik | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 09-12-04 16:44 |