|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι το ενυδρειο για την ωρα,μην ξεχνατε οτι ειναι spicies tank και ζει ενα ψαρι στην ουσια μονο του.
....το οποιο ψαρι μπορει να μεινει εκει μεχρι να φτασει τα 50 εκ. (τοσο ειναι και το πλατος του ενυδρειου) και μετα να μετακομισει.μιλαμε για πανω απο 400 λιτρα και ενα ψαρι...αρα δεν υπαρχει κανενα προβλημα αυτη τη στιγμη,και μην αποθαρυνετε τον ανθρωπο,2,5 μετρα ενυδρειο ετοιμαζει για το ψαρι του,για ονομα...δεν βλεπετε οτι το προσεχει και δεν παιζει....? αρχηγος εισαι φιλε μου! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απλα ολοι επισημαινουν την αναγκαιοτητα μεγαλυτερου ενυδρειου αργα η γρηγορα (γρηγορα για μενα) ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω για τα καλασας λογια. οντος το ψαρι το εχω σαν παιδιμου. μεσα σε 2 χρονια ειναι το τριτο ενιδριο που αλαζει.ολοι που το βλεπουν λεναι οτι τωρα ειναι αρκετο. το να μεγαλωσει κιαλο και να φτιαξω το 2,5 μ. που θελω για μενα ειναι οτι καλιτερο.ενα ζωο το οποιο ειναι σε εχμαλοσια του δινεις οτι καλιτερω μπωρεις γιατι οτι και να κανεις παλι σε εχμαλωσια θα ειναι. σε λιγω που θα μπει και το mounlait θα βαλω και αλλες φοτο οπως και την ωρα που χασμουριεται.... εκει να δεις δινατοτιτες και ανηγματα σαγονιων.. |
|
||||
|
||||
![]()
και μετα απο μια μικρι αλαγι και μια αγορα ενος εξωτερικου φιλτρου jpl 1500e ιδου το αποτελεσμα.(τα εσωτερικα δουλεβουν μαζι μεχρι να στρωθει το εξωτερικο.)
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() μπορεις να βγαλεις τα υλικα των εσωτερικων φιλτρων και να τα βαλεις μεσα στο εξωτερικο.μετα να ξηλωσεις τα εσωτερικα και να κερδισεις καμια 50αρια λιτρα ενυδρειο ακομα! ![]() αψογος..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε παλι ξαδερφε μεγια! Εμεις να δουμε ποτε θα φτιαξουμε ενυδρειο...!πες μου να ερθω να κανουμε τα τεστ σημερα αυριο...!Καλα παιδια εγω εχω δει οταν το ταιζει,πολυ γελιο,βεβαια κραταει 1 δευτερολεπτο η ολη υποθεση αλλα τελος παντων.αντε και με το 2,5μετρο...
|
|
||||
|
||||
![]()
και μετα απο την εφερεση των εσοτερικων φιλτρων το σκινικο κατελιξε καπος ετσι...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HERBI : 24-12-09 στις 11:17 Αιτία: διαγραφι καποιων εικονων |
|
||||
|
||||
![]()
επιτελους εγινα και δαμαστης arowanas..
![]() ![]() ![]() ------------------------- δοκημη.. http://www.youtube.com/watch?v=59UtN99Pm2Y
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΖΩΗ ΥΠΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΙΧΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HERBI : 11-01-10 στις 12:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελουσ παρουσιαση | prodigy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 34 | 18-06-09 14:04 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ! | skourkou | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 15-12-08 00:52 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |
Επιτελους τελειωσε !!! (ή οχι ;) | george | Malawi | 12 | 30-01-03 15:03 |