|
|
||||
|
||||
![]()
εδω εχει πολλα αυτοκινητα και λιγοστες φορες ειναι χωρις λουρι,,
γιααυτο ειπα να την παω στην παραλια χωρις λουρι να μαθει κιολας με το νερο να εξοικιωθει και να φερνει πραγματα πισω...
|
||||
|
||||
![]()
Κανένα πρόβλημα, τον βάζεις άνετα... ο δικός μου πρώτη φορά μπήκε 40 ημερών μόνος του και βούτηξε και το κεφάλι του μέσα
![]() Μη το ζορίσεις όμως να μπει μέσα, μόνο αν θέλει... Πήγαινε τον βόλτα στην παραλία και πιθανότατα θα μπει μόνο του... Λίγη προσοχή μόνο αν έχει κρύο και αέρα μη σου αρρωστήσει, αν και ειδικά τα labrador έχουν διπλό τρίχωμα, κάτι που συνεπάγεται φοβερή μόνωση... Επίσης, το τρίχωμά τους συγκρατεί ελάχιστο νερό σε σχέση με άλλα σκυλιά, οπότε ούτε η πετσέτα είναι απαραίτητή, εκτός αν έχει αέρα... PS. Βάλε καμιά φώτο να τον θαυμάσουμε !!!
|
||||
|
||||
![]()
ok,,ευχαριστω για το θεμα του νερου...
οσο για την συμπεριφιρα και την εκπαιδευση τωρα.. ειναι 4 μηνων και ολο μου ορμαει,παιζει μαζι μου,ομως με τα δοντια της,πηδαει πανω μ,,,,φυσιολογικο δεν ειναι..?επειδη ειναι κουταβι ακομα,σωστα.?? οσο για την εκπαιδευση,ξερω οτι απο 5 μηνων και μετα ξεκιναω εκπαιδυση σωστα..? θελω να μαθω τα βασικα και κυριως τις εντολες κατσε,μεινε,απορτ(φερε).. θα την εκπαιδευσω για κυνηγι οταν την παιρνει ο πατερας μ και μελλοντικα εγω..... ------------------------- α,,,και φωτο απο αυριο..... ![]() ------------------------- α,,,και φωτο απο αυριο..... ![]()
i love my fish..! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apolonistis : 23-11-09 στις 23:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η εκπαίδευση ξεκινάει από την πρώτη μέρα που την παίρνεις...
![]() Είναι φυσιολογικό να κάνει οτιδήποτε, εσύ πρέπει να της μάθεις τι πρέπει (θες) και τι δε πρέπει (δε θες) να κάνει... Ειδικά με τη λαιμαργία που διακρίνει τα lab, μπορείς να τους μάθεις οτιδήποτε αρκεί να έχεις ένα μεζέ να του δώσεις για επιβράβευση... Ρίξε μία ματιά στο παρακάτω βιβλιαράκι, τα βασικά τα καλύπτει, είναι δωρεάν και ο συγγραφέας επιτρέπει την δημοσίευσή του (αρκεί να μην είναι για εμπορικούς σκοπούς)... Τώρα όσο για την εκπαίδευση για retriever, εκεί μπορείς να ξεκινήσεις να παίζεις μαζί του πετώντας του πράγματα, αλλά δε θα σου συνηστούσα να το πάρετε ακόμα μαζί σας στο κυνήγι...
|
||||
|
||||
![]()
οκ,,,thanks....!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και εγω εχω την εντυπωση οτι αγαπουν το νερο το εχουν στο dna τους
![]() αστο και δες αν μπει μονο του ετσι και αλλιως κανει μερες ανοιξιατικες
|
||||
|
||||
![]()
το πηγα σημερα το πρωι και αρχισε δειλα δειλα να μπαινει μεσα..
πιστευω οτι μερα με τη μερα θα το συνηθισει.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα σκυλια χωρις να εχουνε κολυμπησει ποτε ξερουνε να κολυμπανε..ολα τα σκυλια εννοειται..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαροαιμο κουταβι | bandit4 | Άλλα ζώα | 18 | 23-02-08 15:11 |