|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ενω το αντιθετο συμβαινει με το μικροτερο που εχω....εχει γυρω απο τα βραγχυα κοκκινο χρωμα και γυρω απο τα ματια του ειναι μπλε...αλλα δεν εχει την μαυρη βουλα ![]() καποια στιγμη θα προσπαθησω να βαλω και καμια φωτο για βοηθεια.. το μονο που μπορω να κανω παντως ειναι υπομονη ![]() α! οσο για μετρησεις εχω: no2=0 no3~0,5 και nh4=0.5 ενω εκανα χθες αλαγη 50% για να βαλω και τα φυτα..... την θερμοκρασια την εχω στους 26 και η φωτοπεριοδος απο τις 12 το πρωι μεχρι τις 10 το βραδυ ενω ταιζω δυο με τρεις φορες την ημερα με tetra pro vegetables και tetra pro added energy χρειαζεται να αλλαξω κατι? σας ευχαριστω για τον χρονο σας |
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχουν βούλα είναι αρσενικά
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δες λίγο τις μετρήσεις σου, και αν όντως είναι έτσι, κάνε συχνές αλλαγές νερού και ψάξε για μπόλι άμεσα 'η χαμήλωσε την ιχθυοφόρτιση... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπολι εχω ριξει κ τα ψαρια μου ειναι 3 endlerακια το καθενα απο 1 εκατοστο επισης τις μετρησεις τις εκανα μετα απο αλαγη 50% |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αφού έριξες μπόλι, καλώς, απλώς θα θέλει μια παρακολούθηση αυτές τις μέρες, να βεβαιωθείς ότι πέφτει η αμμωνία... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το μπολι εννοω οτι το εριξα πριν 2 μηνες που εβαλα και τα ψαρακια μαζι..... καποια στιγμη πριν μερικες εβδομαδες η αμμωνια ηταν 0 οπως και το no2.... το θεμα τωρα ειναι μηπως τα τεστ εχουν προβλημα |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό μου έχει συμβει κι εμένα - όχι να πηγαίνει στο 0,5 (είναι αρκετά πράσινο εκεί), αλλά να έχει ένα ελαφρώς κιτρινοπράσινο διακριτό από το καθαρό κίτρινο που αντιστοιχεί στο μηδέν.
Κάτι που μπορείς να κάνεις είναι να το δοκιμάσεις σε νερό για σίδερο αν έχεις πρόχειρο, ή από εμφιαλωμένο, για να δεις αν φταίει το τεστ. |
![]() |
Tags |
endlers |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Endlers...Απο Βελγιο. | Dimis | Ζωοτόκα | 13 | 29-11-09 23:45 |
Endlers και guppy | tonisgr | Ζωοτόκα | 4 | 03-05-09 09:02 |
Endlers | george1981 | Ζωοτόκα | 8 | 21-03-09 01:17 |
2η Γέννα Endlers !!! | george1981 | Ζωοτόκα | 5 | 07-02-09 18:42 |