|
|
|||
|
|||
![]()
μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως ειναι η αντιστροφη οσμωση?τι κανει κ πως λειτουργει?
![]() ![]() ------------------------- θελω να παρω κ εγω .για να κατεβασω το πχ αλλα πως λειτουργει?μπηκα στο σαιτ που προτεινετε αλλα δεν καταλαβα ποιο να παραγγειλω....???τι ειναι η μεμβρανη????και γιατι τοσο μεγαλες διαφορες στις τιμες?εγω λεω να παρω αυτο με τα 65 ευρω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jasperaki81 : 15-11-09 στις 14:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν εχεις πολλα και μεγαλα ενυδρεια παρε καλυτερα ενα ποιο μεγαλο σηστημα πηρα τη μεγαλη την οσμοση οχι compakt απο water waves να ναι καλα ο βασιλης και μου ελεισε τα χερια πραγματικα μεσα σε λιγες ωρες κανω αλλαγεσ σε 3 ενυδρεια διαβασε αυτο να καταλαβεις τη ειναι η Α Ο http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/osmose.htm
|
|||
|
|||
![]()
Nα κανω και εγω μια ερωτηση για τη λειτουργια της ΑΟ για να επιβεβαιωσω οτι εχω κατανοησει τη λειτουργια της. Ας υποθεσουμε οτι εχουμε ενα ενυδρειο 200Lt και κανουμε αλλαγη νερου 30% 3 φορες το μηνα. Απο την αλλη εχουμε μια συσκευη ΑΟ 200 lt/d. Aρα καθε φορα που χρειαστει να κανουμε αλλαγη νερου χρειαζομαστε περιπου 70 λιτρα καθαρο νερο απο την οσμωση. Βλεπω σε καποιες συσκευες οτι υπαρχει αναλογια για παραδειγμα καθαρου/βρωμικου 1:2. Αυτο σημαινει οτι για να εχουμε 70 λιτρα καθαρο νερο απο την Α/Ο χρειαζομαστε 210 λιτρα νερου απο τη βρυση μας? Αν ναι, συνολικα το μηνα με 3 αλλαγες νερου θα δωσουμε απο την παροχη μας 630 λιτρα για να παρουμε 210 λιτρα καθαρα? Σαν πολυ μου φαινεται το πεταμενο νερο..... ενταξει αντε να ποτησουμε τα λουλουδια αλλα και παλι ποσο να θελουμε για τα λουλουδια? εχω κατανοησει σωστα την Α/Ο ή κατι το καταλαβα λαθος?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ότι δίνεις παίρνεις!!!
|
|||
|
|||
![]()
Αν θελει καποιος να μου πει....
Εχω ενυδρειο 100 λιτρα που θελουμε να παρουμε Α/Ο/// Κοιταξα στο waterwaves αλλα εχει διαφορα.compact ktl... Μπορειτε να μου πειτε ΠΟΙΟ να παρω κατα την γνωμη σας.Γιατι δεν μου ειναι γνωστα ολα αυτα.Αν και διαβασα για το πως λειτουργει η συσκευη μπερδευτηκα.Ευχαριστω πολυ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιστροφη οσμωση | gkampanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 19-05-09 14:58 |
αντιστροφη οσμωση | harris samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 15-04-09 14:56 |
αντιστροφη οσμωση | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 09-09-08 11:59 |
αντιστροφη οσμωση | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 26-02-08 07:00 |