|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια θα ηθελα να σας ρωτήσω κατι..
μου εχω κατι μικρες νεογεννητες red cherry και καθε μερα βρισκω μια μεσα στο φιλτρο,ειναι ζωντανες και τις βγαζω και τις βαζω παλι πισω στο ενυδρειο οι 10 ειναι απο εξω η μια μπαινει δε ξερω αν ειναι η ιδια... τι πρέπει να κάνω...? ή δε πειράζει..? ![]() σας ευχαριστω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως έχω δέσει ένα κομάτι καλοπλυμένο τούλι μπομπονιέρας στην είσοδο από το φιλτράκι-καταρακτάκι.
|
||||
|
||||
![]()
και εγω το ιδιο εκανα αλλα μπουκωνει απο σαπια φυλλα και ριζουλες...εσενα???
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω και μηλοσαλίγκαρα μέσα και δεν μένουν τέτοια...
|
||||
|
||||
![]()
είναι εσωτερικό το φίλτρο
ναι αλλα η γαριδουλες δεν ειναι πολυ μικρες... θα παιθένουν ομως μεσα στο φίλτρο? τις λυπάμαι.. ![]() τι λέτε να βάλω τούλι ή να τις αφήσω..?και γιατι θα υπάρχουν παντα γαριδούλες μεσα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι μονο με πολυ λεπτο τουλι μπορεις να τις κρατησεις εξω...και θα βουλωνει πολυ γρηγορα...
απο το απλο τουλι χωρανε...ειναι πολυ μικρος ο γονος...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή Cherry Barbs | GiWrGoS198 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 02-01-12 16:06 |
Γενικά θέματα | syphon | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 30-08-10 12:14 |
Θέματα Topic | Iann_is | Greek Aquarist's Boards | 2 | 25-03-08 09:43 |
Παλεύοντας με τα κύματα | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 27-01-08 16:40 |
νέα διακόσμηση και αναπαραγωγή cherry barbs | Lsourtzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-11-05 10:10 |