|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Λαθος, οι αμανο γεννανε σε γλυκο και οι ναυπλιοι μονο πρεπει να μεταφερθουν σε θαλασσινο και οχι υφαλμυρο μεσα σε 5-7 μερες οπου περνανε περιπου 7 σταδια μεταμορφωσεων εως οτου μετα απο 4 μηνες περιπου γινουν μικρες γαριδουλες που ξανα ανεβαινουν προς τα ποταμακια στα οποια γεννηθηκαν.
Σε ενυδρειο η αναπαραγωγη αμανο ειναι απο τα πιο δυσκολα και χρονοβορα εγχειρηματα που μπορεις να σκεφτεις. Οποτε αστο καλυτερα.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας! εχω και εγω αμανο γαριδες, οσες φορες κ αν εχουν γεννησει αυγα δν τα εχω βρει ποτε μεσα στο ενυδρειο. γιατι?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 02-04-16 στις 23:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ηλθες.
Δεν γεννανε αυγα πανω σε επιφανειες οπως τα σαλιγκαρια ή τα ψαρια. Τα αυγα τα κρατανε αναμεσα στα ποδια τους και απο εκει βγαινουν μικροσκοπικοι ναυπλιοι στο μεγεθος ζωοπλανκτου, οι οποιοι ειτε τρωγονται απο τα ψαρια, ειτε πεθαινουν μετα απο 2-3 μερες στο γλυκο νερο. |
|
|||
|
|||
![]()
Τις εχω σε αλλο ενυδρειο χωρις ψαρια. (1 αρσενικη κ 2 θηλυκες) Ετσι πριν 10 μερες περιπου κ οι 2 γεννησαν,μικρα ομως δεν ειδα... Τι γαριδες μπορω να παρω που να γεννανε πιο ευλοκα κ να μην χρειαζονται τοσο μελαλη διαδικασια οπως οι αμανο?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η μεγάλη αμάνο μου (5-6 εκ.) είναι γεμάτη αυγά. Σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να αποκτήσω μικρά. Αν και στα ελληνικά φόρουμ οι περισσότεροι λένε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο εως αδύνατο σε διεθνή φόρουμ φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο.
¨Εχει επιχειρήσει κανείς να αναπαράγει αμάνο με επιτυχία; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα σχετικά με στήσιμο ΅΅γαριδάδικου΅΅ | Chris82 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 64 | 30-11-14 12:58 |
Θέματα σχετικά με C.R.S.: Προβλήματα / συνθήκες | el.stel | Γαρίδες του γένους Caridina | 61 | 17-03-13 02:12 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |