|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια
Σημερα πηγα να αγορασω το ενυδρειο βασικα για το juwel αλλα στο πετ σοπ μοu ειπαν πως ειναι προβληματικα και μου προτειναν μια αντιγραφη τοu juwel, anubia λεγετε αν γνωριστε κατι η αν καποιος εχει ας μου πει τη γνωμη του η την εμπειρια του Ευχαριστω πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου τσενη και καλως ηρθες στο φορυμ....πιστευω πως αυτο π παιζει πολυ σημαντικο ρολο στο ενυδρειο ειναι η ποιοτητα κατασκευης και η χωρα κατασκευης πχ made in germany.(κατα προσωπικη αποψη)....τωρα πρωτα απο ολα θα σου συνιστουσα να κοιτα3εις πρωτα τα υλικα συγκολησης δηλαδη την σιλικονη που ειναι τοποθετημενα μαζι τα τζαμια για τυχον κενα./...και παντα να κοιτας αυτο που σου αρεσει και οχι οτι πιο ακριβο εχουν να σ ου πουλησουν.....και οπως ειπαν και οι αλλοι φιλοι τα ψαρια που θα επιλε3εις να κανουν για τα λιτρα σου ...φιλικα ...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι πρόβλημα υποτίθεται ότι έχουν, σου είπε; Αρκετοί πάντως (και εγώ) έχουμε Juwel - εγώ τουλάχιστον μετά από 1+ χρόνο λειτουργίας δεν έχω κανένα πρόβλημα... |
|
|||
|
|||
![]()
...."Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"....
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσεχως Γεννα Guppy!! | john922 | Ζωοτόκα | 6 | 13-04-09 18:21 |
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΓΕΝΝΑ guppy | apolonistis | Ζωοτόκα | 45 | 06-04-09 07:33 |
Προσεχώς γέννα Convict! | kotsis | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 22 | 22-05-08 01:43 |
Προσεχως γεννα!! | GEORGE ARGOS | Ζωοτόκα | 6 | 14-05-05 13:26 |