|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η σελιδα δεν ανοιγε γιατι η AGA ετοιμαζεται να ανεβασει τα αποτελεσματα του διαγωνισμου ή ηταν πολυ απασχολημενη.
Προχωρα το, θα γινει πολυ ωραιο στα χερια σου. Με την αλγη που θα πιανει το τζαμι-λιμνη ,εχεις σκεφτει τι θα κανεις; ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chemical mac : 10-11-09 στις 23:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ photoshop ρε παιδιά όμως... Μια βαρκούλα στη μέση λείπει
![]() Τον κυματισμό της λίμνης πως τον αναπαριστάς αν δεν χρησιμοποιήσεις ορυκτό κρύσταλλο όπως ο Σέρβος, απλά με το τζάμι του ενυδρείου; Εκτός κι αν θέλεις να αναπαραστήσεις ένα στατικό τοπίο (πχ μια παγωμένη λίμνη... βάζεις και μπαλλάκια φελιζόλ για χιόνι ![]() Πάντως ειλικρινά θα ήθελα να δω το αποτέλεσμα γιατί κι εγώ έχω δει και θαυμάζω τέτοια ενυδρεία αλλά δεν τα πολυπιστεύω, και θα ήθελα κάποιος από εδω να το προσπαθήσει να δούμε και κάποια πιο ρεαλιστική φωτογραφία. Καλή τύχη! |
|
||||
|
||||
![]()
Καθόλου Photoshop δεν παιζει στα link που εκανε ποστ o Raven και ο johnsin οσον αφορά το aquascape, μια χαρα κανονικό ειναι. Δεν βρίσκω αυτην την στιγμη το link για ενα απο αυτα που εξηγεί ο τύπος πως το έκανε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το εχω δει και σε μεγαλυτερο ενυδρειο απο καποιον ασιατη αλλα δεν θυμαμαι για να σας βαλω λινκ.
Παντως ηταν παλι πολυ ωραιο το αποτελεσμα. Οπως λεεει και ο Μακης, το εφφε επιτυγχανεται κυριως με την φωτογραφιση, τον φωτισμο και την γωνια ληψης. Περιμενουμε να το δουμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω την πείρα σας, εγώ νομίζω ότι μια λίμνη στον πάτο της λίμνης, δεν θα δείχνει και πολύ φυσική.
Μακάρι ο Μάκης να με βγάλει ψεύτη με τους πειραματισμούς του, άλλωστε περί ορέξεως... |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα στη λίμνη τι ψάρια θα βάλεις;
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες για Lido 120? | Sophie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 14-09-09 14:25 |
Ιδέες για ψύξη | gio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 08-06-09 14:48 |
96litre ιδέες... | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 52 | 14-02-09 10:15 |
Ιδέες για Aquascaping | AlexandraT | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 10-11-08 20:35 |
Ιδέες για 50λιτρα | bubble | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-04-08 22:07 |