|
|
||||
|
||||
![]()
Η μεγαλη απογοητευση μεχρι τωρα ειναι η koralia 4.
Μιλαμε η αντλια οχι απλα βουιζει.Ολο το ενυδρειο τριζει και συντονιζεται! ελεος!!! Τι εβαλα τεφλον ,τι εβαλα φλατζουλες μικρες τι ανοιξε κλεισε τπτ. Δουλέυει για μιση ωρα σχετικα ησυχα και μετα αρχιζουν τα οργανα πραγματικα τα νευρα μου! Αγορα απο Αμερική! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον θα σου ετυχε.εγω εχω nano και koralia 1 και ειναι εντελως αθορυβες.παρολαυτα επειδη εχω και tunze 6025 θα ελεγα την δευτερη.
αμερικη ε...... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Εγώ ξεκίνησα το δικό μου θαλασσινό στις 28 Οκτωβρίου και έχω μόνο υπόστρωμα και 3 κιλά ΖΒ και είμαι γεμάτος καφέ άλγη. Μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό. Θα βάλω πάντως αντιφώσφορο αν δεν φύγει σε καμιά εβδομάδα.......βοηθάει στην άλγη Με την ευκαιρία.....Απλά ΤΕΛΕΙΟ το ενυδρείο σου...... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη froleon : 25-11-09 στις 00:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Hardscape με 45 κιλα νεκρο βραχο και plate.Aπο τις 14.00 το μεσημερι το παλευω.Μπηκε και 30 κιλα αραγωνιτης ζωντανος.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό..!! Είναι ο ασβεστολιθικός που πουλάνε για βραχόκηπους; Είναι πολύ ωραίος
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ειναι νεκρο κοραλλι
Μια ακομη οψη του στησιματος Στην 2η φωτο φαινεται και ποσο πολυς χωρος μενει πισω απο τον βραχο για κυκλοφορια ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο μπράβο πολύ ωραίο το αποτέλεσμα!Τώρα που έβαλες και τον αραγωνίτη η διατομική θα μετακομίσει και εκεί απο τα τζάμια , θα κάνει τον κύκλο της και θα φύγει!Ανθρακα και αντιφώσφορο φούλ να δουλευεις για να την διώξεις ευκολότερα
![]() Πολές θέσεις για κοραλάκια βλέπω ....... έχεις κακές προθέσεις??? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο σημερα ξεκιναω και αμπουλες prodibio. ![]() ------------------------- Παιδια ριχνω συχνα τροφη ,αρκετη μαλιστα αλλα τοσο η αμμωνια οσο και τα νιτρωδη ειναι 0. Ξεκινησα και τις αμπουλες της prodibio απο χθες. Τα νιτρικα με το ζορι φτανουν στο 5.Λετε να ριξω κανα 2-3 ml καθαρη αμμωνια να ταισω την αποικια του ΖΒ??? Η οχι??? Τα φωτα δεν λειτουργουν καθολου εδω και 1 εβδομαδα.
www.dreamwaters.co Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dream Waters : 27-11-09 στις 10:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Θαλασσινό | moeses | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 29 | 01-04-07 17:52 |
Θαλασσινό ή γλυκό; | panel | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 04-09-06 10:45 |
¶λγη σε θαλασσινό. | ΑΡΤΕΜΗΣ | Φύκη -€“ ¶λγες | 8 | 17-06-05 14:06 |
Νέο θαλασσινό | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 23-02-05 14:27 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |