|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα ram ανετα τις εντοπιζουν μεσα στην βλαστηση και ειναι δεινοι θηρευτες. Οποτε απο μενα ειναι οχι και παλι. Δοκιμασε Αμανο σε μεγαλο μεγεθος, αυτες ισως να μην εχουν προβλημα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτό τελικά υπάρχει κάποιος που να το έχει εφαρμόσει?? Δεν έτυχε να δώ κάτι στα πόστ που έχω διαβάσει τόσο καιρό σχετικά με τις γαρίδες... Και δεν τρελαίνομαι να είμαι και ο..πρώτος.... |
|
||||
|
||||
![]()
γενικά κιχλίδες με γαρίδες το αποφεύγουμε
|
|||
|
|||
![]()
Εγω το ανεφερα γιατι το εχω δει κατα καιρους και σε παρουσιασεις ενυδρειων και σε βιντακια στο youtube αλλα ισως θα πρεπει να ειναι οι αμανο σε τελικο μεγεθος και μετα να μπουν τα Ram.Και παλι , καποιο ρισκο θα υπαρχει φανταζομαι οταν οι γαριδες αλλαζουν κελυφος και ειναι απροστατευτες..
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω εδω και 2 χρονια σε lido 120lt Αμανο με 2 ραμιρεζ1 και 10 καρδιναλιους
Δεν ειχα ποτε προβλημα .Ουτε εχω δει καποια ταση στα ψαρια να κυνηγησουν τις γαριδες. Αυτη ειναι προσωπικη μου εμπειρια (να μην το λαβουν καποιοι ως κανονα ![]() Πετρος |
![]() |
Tags |
γαρίδες, endlers, νεογνά, rcs, Ζωοτόκα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα συνύπαρξης: γαρίδες με σαλιγκάρια | jimfytakis | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 31 | 09-09-11 14:47 |
Τρώνε οι γαρίδες ψάρια; | ΠΑΝΟΣ | Γαρίδες | 14 | 13-04-06 12:09 |