|
|
||||
|
||||
![]()
Το στρες τον τσάκισε. Σβήσε τα φώτα και άστον να ηρεμήσει αν το ξεπεράσει απόψε αύριο θα ναι καλύτερα. Μην ταϊσεις και μην τον ταράξεις άλλο, ήδη και το πιάσιμο του άλλου τον τάραξε κι άλλο. Αν τελικά τον χάσεις τοτε κράτα μόνο του τον ένοχο. Τα λίτρα σου δεν φτάνουν για περσσότερα ψάρια.
|
||||
|
||||
![]()
ακομα ετσι ειναι ο μονομαχος...(αναπνει..)
παιδια δεν το πηρα απο πετ σοπ.Απο μαγαζι που εχει μονα ψαρια κ ενυδρεια και να σας πω την αληθεια ο τυπος μ φανηκε πολυ οκ,ν ξερει κτλ.Κ σ'οτι αλλο μ χει πει ηταν οκ.Και στο μαγαζι του ειδα εγω μονομαχο με redcap(δεν θελουν κρυο κρυο νερο στους 25-26 π εχω κ τον μονομαχο ειναι κομπλε).Απλα στεναχωρεθηκα πολυ και στην αρχη ηθελα ν το σφαξω το αλλο ![]() ερωτηση,τωρα αν δεν τ καταφερει ο μονομαχος μ κ μου μεινει το redcαp να μην βαλω τπτ αλλο?ουτε φλυφτη,ουτ γατοψαρο ουτε τπτ?Παντως ειναι υπερκινητικος και παιζει με τα πετραδακια... |
|
||||
|
||||
![]()
Στα 30 λίτρα που έχεις δεν γίνεται ούτε καν λόγος για γατόψαρα( πηγαίνουν σε κοπάδια ανώ των 6) ή γλύφτες ( θέλουν πολλά λίτρα).
Μπορείς να έχεις μόνο έναν αρσενικό ωραιότατο μονομάχο (όπως είχες στην αρχή....) Γενικότερα πολύ περιορισμένες οι επιλογές... Φιλικά, Αλέξανδρος |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ θα θελα να μην ειχα παρει αλλο ψαρι,ηταν μια χαρα ο καημενος,του χα φτιαξει κ το νερο με κοπο βεβαια...αλλα μ ειπαν οτι θα ειναι κομπλε ακομα κ σε 30λιτρο...γκρρρ..τωρα θα μεινω με το redcup δν μπορω ν τ πεταξω κ ν παρω αλλον μονομαχο
![]() ------------------------- Και ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον.. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kunkka : 10-11-09 στις 00:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
¶μα δεν το θες το ψαράκι μπορείς είτε να το επιστρέψεις είτε να το δώσεις σε κάποιον που να το θέλει βγάζοντας κάποια αγγελία εδώ στο φόρουμ.
Και αν θέλεις να έχεις μονομάχο μπορείς να δεις και ένα ποστ πρόσφατο που συζητούσαν αν θυμάμαι για κάποια μαγαζιά στην Αθήνα οπού υπάρχουν και άλλα είδη μονομάχων εκτός από αυτούς που συναντάμε πιο συχνά στα μαγαζιά... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ασε τον μονομαχο να ηρεμησει αν την βγαλει καθαρη η παρε ενα ακομα ενυδρειακι να τα χωρισεις η να τον πας πισω και να του την πεις του πετσοπα.......
|
||||
|
||||
![]()
Μην ξαναβάλεις μονομάχο με χρυσόψαρο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομαχοι | Enas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-05-08 19:11 |
ick σε μονομαχο | giannio1976 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 27-04-08 18:58 |
ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΜΟΝΟΜΑΧΟ ΜΟΥ!!!SOS!!! | mariah | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 27-05-07 16:15 |
Μονομαχινα! | epistimon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 27-05-06 17:56 |
3 μονομαχοι σε 1 | melitropos | Bettas | 1 | 18-09-05 23:33 |