|
|||
|
|||
![]()
προς: YANNAKIS
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ... Ναί, θέλω πολύ να τα κρατήσω... Είναι -πλέον- η μόνη μου παρέα και ευχαρίστηση σε ένα έρημο πια από ανθρώπους σπίτι... Δεν ξέρω κάποιον, εδώ -που μετακόμισα πρόσφατα-, που να έχει ενυδρείο... Αρα, θα πρέπει να πάω σε pet-shop... Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ------------------------- πρωτον αν βρεις απο κανεναν μπολι ωστε η βιολογια του ενυδρειου να ειναι οπως πρεπει και δευτερον να παρεις απο το τπετ σοπ υγρα τεστ για αμμωνια. προσοχη ομως.αν παρεις μπολι να εισαι σιγουρη οτι ειναι απο υγιες ενυδρειο.επισης ξανατονιζω υγρα τεστ ΠΡΟΣ "YANNAKIS" Τα προαναφερθέντα που μου πρότεινες να πάρω, είναι για τη μέτρηση pH (όξινο-αλκαλικό) του νερού??? Για τα 3 σκαλαράκια μου, κι ένα γατόψαρο, τί πρέπει να είναι??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΕVELINA_EYAΓΓΕΛΙΑ : 08-11-09 στις 18:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάρια για 60λιτρο | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 20-10-09 22:16 |
Καθαριστής βυθού για 60λιτρο; | μελινακι | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 27-02-08 13:58 |
60λιτρο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ | serifios | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-03-07 17:28 |
θα αντέξει για βάση σε 60λιτρο | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 27-01-06 02:53 |