|
|
|||
|
|||
![]()
Πολλες οι ερωτησεις μου!!!!
Ξερω οτι το φως το αναβουμε συγκικριμενες ωρες.ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΦΩΤΑ πχ κοκκινα μπλε κτλ αλλα ΗΜΕΡΑΣ. Το φως το βραδυ το κλεινουμε.Ετσι γνωριζω.Ας μας πουν οι υπολοιποι. Εγω το φως το εχω αναμενο απο 11 πρωι ως 9-10 βραδυ και παλι θεωρω οτι ειναι πολλες ωρες αναμενο. |
|
||||
|
||||
![]()
απο προσωπικη εμπειρια γνωριζω οτι το φως πρεπει να παραμενει ανοιχτο 8 με 9 ωρες...τις βραδυνες ωρες ειναι υποχρεωτικο το κλεισιμο της λαμπας ...τωρα καλο ειναι να συνδιασεις λαμπες αν ειναι εφικτο βεβαια ...δηλαδη κυκλοφορουν λαμπες οι οποιες ειναι καταλληλες μονο για τροπικα ενυδρεια και συνδιαζονται με λευκες ...αυτο δινει στα ψαρια την αισθηση του φυσικου περιβαλλοντος ...οσο για το ποσο σχετικη εισαι ......τι να πω και γω ειμαι μικρος αλλα μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα τα εμαθα σχεδον ολα...:P
|
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαρακια που ηρθαν απο το πετ σοπ??? αν ηταν απο το πετ σοπ εκανες τα απαιρετητα πριν τα μεταφερεις???
κατα την γνωμη μου το φως επρεπε να ειναι ανοιχτο απο την στιγμη π μπηκαν τα ψαρακια... |
|
||||
|
||||
![]()
ευαγγελια πρεπει να γνωριζεις οτι τα ψαρια μεγαλωνουν αναλογα με το μεγεθος του ενυδρειου σου και την ποιοτητα ζωης που τους προσφερεις ..με το καθετα εννοω σε μικος τα 30 εκατοστα τα 3 πτερυγια της πλατης τους...τωρα τα δικα μου τα εχω 4 μηνες και ειναι γυρω στα 12 εκ το μεγαλο και 8 το μικρο....
|
|
|||
|
|||
![]()
platy
...Μου είπε ο πετ-σοπ-άς , να μην έχει φωτισμό όταν τα βάλω μέσα, και για 2-3 ώρες να μην τους ανάψω το φωτισμό, για να "προσαρμοστούν"... ...ΑΧ! ...Μάλλον έκανα λάθος επιλογή ψαριών, με την παρότρυνση του μαγαζάτορα βέβαια... ...Ξαφνικά , σε 24 ώρες , έγινα "μάνα-προστάτης" σε ΤΡΙΔΥΜΑ (σκαλάρια), που λίαν συντόμως ΔΕΝ θα χωρούν στο 60L ενυδρείο...!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάρια για 60λιτρο | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 20-10-09 22:16 |
Καθαριστής βυθού για 60λιτρο; | μελινακι | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 27-02-08 13:58 |
60λιτρο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ | serifios | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-03-07 17:28 |
θα αντέξει για βάση σε 60λιτρο | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 27-01-06 02:53 |