|
|
||||
|
||||
![]()
ποσες ωρες συνολικα δουλευει ο φωτισμος του ενυδρειου σου???
|
|
|||
|
|||
![]()
Χθες στις 12 το μεσημέρι έβαλα μέσα τα ψαράκια, και τον φωτισμό τον είχα ανοικτό από τις 3 έως τις 10 το βράδυ...
...Καλώς έπραξα...??? ...ή όχι...??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 09-11-09 στις 01:27 |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό το : "τα σκαλαρια φτανουν σε μεγεθος (καθετα ) μεχρι και 30 εκατοστα" πολύ με προβληματίζει...
Σε πόσους -περίπου- μήνες θα γίνουν τα μικρούλια μου, τόσο "τερατάκια"...??? (...Αυτό ΔΕΝ μου το είπαν στο petshop...) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 09-11-09 στις 01:27 |
|
||||
|
||||
![]()
το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τα δωσεις.
τα σκαλαρια χρειαζονται τουλαχιστον 200 λιτρα ενυδρειο με μεγαλο υψος. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- ξαναπες μου....στο ενυδρειο π εβαλες τα σκαλαρια υπηρχαν και αλλα ψαρια...βαλε μια φωτο αν μπορεις ..μανα προστατης?????/ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 08-11-09 στις 16:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ΝΑΙ. Από το προηγούμενο απόγευμα, έβαλα μαζί με το νερό, Sera Aquatan (βελτιωτικό νερού-μπλέ) και μετά από μια ώρα και Sera Bio Nitrevec (βιολογικό υλικό φίλτρου-κόκκινο) , συν τον θερμοστάτη 26-27 βαθμούς , και το Fluval Filter... α, και τους λευκούς ψιλούς στρογγυλούς κόκκους άμμου...
...Επρεπε και κάτι άλλο...??? |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα με μπερδεψες εξηγησε μου ...το ενυδρειο ηταν αδειο για ενα χρονικο διαστημα???και εχτες ξεκινησες ξανα την λειτουργια ....αν οχι τοτε σωστα επραξες με τα φαρμακα μονο που σε αυτες τις περιπτωσεις μεταφορας ψαριων ,,..πρεπει να βαζουμε στην σακουλα 2-3 ποτηρια απο το νερο του ενυδρειου και μετα απο κανα 10 λεπτο το λιγοτερο να τα βαζουμε στο ενυδρειο αλλα προσοχη '' μονο με την αποχη'' διοτι ενδεχετε ασενειες του πετ σοπ να μεταφερθουν στο ενυδρειο σου
...Υ.Γ εξηγησε μου τι εκανες ¨.. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ καλα ως εδω αλλα αμφιβαλλο για το αν δημιουγηθηκε περιβαλλον για τα ψαρακια ...το ενυρειο επρεπε να δουλεψει τουλαχιστον 3 μερες πριν ερθουν τα ψαρακια και αυτο για να προλαβουν να αναπτυχθουν οργανισμοι.....αφου ομως βαζεις nitrivec k aquatan θα εισαι καλυμενη ...τωρα τι εχεις στο ενυδρειο...(την αμμο την επλυνες με καυτο νερο???) βαλε καμια εικονα ...ετσι να βλεπουμε τι γινεται αν ειναι εφικτο....
|
|
|||
|
|||
![]()
ευγενια.Το ενυδρειο σου εφοσον δεν λειτουργουσε εναν χρονο το εστρωσες>?με διαφορους τροπους που μπορεις να βρεις μεσα στο φορουμ.
Αφορα την αμμωνια στο νερο που δημιουργουνται απο τα περιττωματα τους και το φαγητο.Μπορουν να παθουν σοβαρες επιπτωσεις στα ψαρια σου. Το στρωνεις αρχικα και μετα βαζεις τα ψαρια. Εκανες τεστ να μετησεις το ph ., kai ola ta ypoloipa me υγρα κατα προτιμηση τεστ? ΚΑι εγω νομιζα οτι ειναι απλο και εριξα ψαρια και τελικα φου πεθαναν μερικα τα εβγαλα και το ξανακανω απο την αρχη με ΣΩΣΤΟ στρωσιμο. ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jasperaki81 : 08-11-09 στις 16:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9177
Παράθεση:
Evelina αν μπορείς πήγαινε τα ψάρια -όσο πιο σύντομα μπορείς- πίσω στο κατάστημα που τα αγόρασες, μέχρι να στρωθεί το ενυδρείο σου, αλλίως τα ψαράκια θα πάθουν ανεπανόρθωτη ζημιά - αν όχι θάνατο. Θα μου πεις τι σου λέω τώρα, αλλά θα πρέπει να μάθεις τα βασικά της λειτουργίας ενός ενυδρείου πριν προχωρήσεις. Οπότε διάβασε τα υπομνήματα αυτής την κατηγορίας : http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάρια για 60λιτρο | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 20-10-09 22:16 |
Καθαριστής βυθού για 60λιτρο; | μελινακι | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 27-02-08 13:58 |
60λιτρο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ | serifios | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-03-07 17:28 |
θα αντέξει για βάση σε 60λιτρο | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 27-01-06 02:53 |