|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς όρισες.
Φάληρο είσαι, βάλε μια αγγελία για μπόλι, κάποιος θα βρεθεί να σου δώσει και πολύ σύντομα θα δεις διαφορά στις μετρήσεις σου. Σαν αρχάρια θα σου πρότεινα ζωοτόκα 1 αρσ + 2-3 θυληκά. Καή συνέχεια
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ!!!!!!
Επειδη ειμαι αρχαρια αλλα ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΡΙΑ...το μπολι απο οτι εχω διαβασει ειναι βακτηρια απο το φιλτρο?????????και πως μεταφερονται???????? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32934 ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαιρομαι να βλεπω ατομα να ξεκινουν σωστα.μια συμβουλη μου ειναι να μειωσεις λιγο την φωτοπεριοδο σου.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Ax....den ειναι ακριβως οτι ΞΕΚΙΝΑω...το λαθος μου το πληρωσαν τα καημενα τα ψαρια που μου πεθαναν....
Μακαρι αυτην την φορα να τα παω καλα με τις συμβουλες ολων των εμπειρων ενυδρειοφιλων! Οταν λες να ελατωσω εννοεις τον ΧΡΟΝΟ?εχω τ8 σερα λαμπα ημερας.daylight. Να το αναβω για 8 ωρες?ειναι καλα?κ φυσικα μονο την ημερα?η νυχτα? ------------------------- Ε[πισης δεν θα βαλω μπολι τελικα.Αποφασισα να μην το κανω.ΘΑ πληρωσω που θα πληρωσω 100 ευρω για ενα μηνα φιλοξενειας των ψαριων μου (ειναι κ αρρωστα) ας το κανω με το πασο μου σκεφτηκα.Μονο με αμμωνια. Τελικα το τεστ εδειξε σημερα περιπου 3 mg.... Θα το ξανακανω αυριο παλι και μαλλον θα προσθεσω πλαι λιγη αμμωνια.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jasperaki81 : 08-11-09 στις 19:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
oxi τα
ψαρια δεν αξιζουν τοσα λεφτα! Απλα το ενα σκαλαρι που ειναι και αρρωστο ειναι το πρωτο μας ψαρι και δεν θελω να το αποχωριστω. Νοικιαζει ενα ενυδρειο "δικο μας" με 3 ευρω την ημερα...υπολογιζω ενα μηνα να το στρωσω.90-100 ευρω..... Ειναι πολλα αλλα δεν θα τα παρει κανεις επειδη εχει το ενα μυκητες και επισης δεν θελω να τα χαρισω τα υπολοιπα που ακομα φενονται υγιης γιατι ετσι κ αλλιως 3 υρω ειναι οσα ψαρια και αν βαλεις.οποτε????τι να εκανα? Εχω καταλαβει οτι τα γρηγορα "στρωσιματα" δεν ειναι καλα . Ναι μεν θελουμε να εχουμε ενυδρειο γρηγορα αλλα με αυτες τις βιασυνες μας αποκταμε απλα εναν ταφο ψαριων.Δυστυχως.Επρεπε να παθω για να μαθω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στρωσιμο με αμμωνια! | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 23-02-13 23:28 |
Στρωσιμο Με αμμωνια (help) | gkampanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-06-09 13:15 |
Στρωσιμο με αμμωνια | sam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 19-11-07 12:46 |
Στρωσιμο ενυδρειου με αμμωνια και φυτα (2) | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 19-12-06 15:08 |
Στρωσιμο με αμμωνια και φυτα ? | abrous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 31-10-06 19:04 |