|
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητε μου φιλε,κατ αρχην να ξεκαθαρισω πως τις συμβουλες δεν τις ζηταω για να μην ψαξω αλλα γιατι ειμαι αρχαριος και δεν θελω να μου φορτωσουν αχρηστα η πανακριβα πραγματα αναλογα με το τι θελει να ξεφορτωθει το καθε μαγαζι.
Λοιπον,θελω να φταξω κατι οχι πανω απο 250λτ,με ψαρια και ζωντανους βραχους.Να ειναι αξιοπιστο αλλα οχι και πανακριβο μια που ειμαι ακομη στην αρχη. Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια λιοπον.αρα για αρχη Fish only με ζωντανο βραχο.απο οσα εχεις διαβασει τι περιπου καταλαβες πως θα χρειαστεις?να ξερεις πως το "οχι ακριβο" ειναι σχετικο στο θαλασσινο ενυδρειο.Πιανουν τα χερια σου καθολου απο κατασκευες?
|
|
|||
|
|||
![]()
Κατ αρχην καποια καλη γυαλα γυρω στα 250λτ.Εχω δει καποιες.Δεν ξερω ποια εταιρεια ειναι πιο αξιοπιστη.Το ιδιο ισχυει και για το φιλτρο και το σκιμμερ.Επισης θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι απαραιτητο να ειναι εξωτερικα γιατι ακομα κι εδω υπαρχουν αντικρουομενες αποψεις.
Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει ενας μονο τροπος να στησεις ενα ενυδρειο...οταν λες αντικρουομενα?ολα εχουν τα συν και τα πλην τους.βλεπεις τι σου ταιριαζει και αναλογα πραττεις.
σαμπ θα εχεις ή οχι? |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια.Θα προτιμουσα να εχει εσωτερικο φιλτρο αλλα αν με συμβουλεψεις πως ειναι καλυτερα με εξωτερικο θα το παρω.Επισης ειναι απαραιτητο να παρω συστημα α/ο?
Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() κοιτα μια εφαρμογη με αξιοποιηση του εσωτερικου φιλτρου http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=30361 ε νομιζω πως η οσμωση ειναι στη ουσια απαραιτητη απο την αποψη πως ειναι τετοιο το κοστος της πλεον που δεν υπαρχει λογος να μην την παρεις. |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να δεις κ στης μικρές αγγελίες επίσης, για να σου βγουν ποιο φτηνά...
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλημερα.... | imichal | Malawi | 14 | 08-04-08 17:58 |