|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
όμορφο ! μπράβο !!
Αλλά θα σε συμβούλευα να στερεώσεις καλύτερα τις πέτρες .. μου φαίνονται κάπως .... ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() Χθές είδα μωράκια N.Leleupi στο δικό μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τέλειο αποτέλεσμα!!! Μπράβο σου!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Alex!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά!
Τα ψαράκια ήδη έχουν ξεθαρρέψει και μεγαλώσει αρκετά και η άμμος όπου δεν σκάβουν τα μούλτι έχει γεμίσει άλγη σε εκνευριστικό σημείο, λέω να την καθαρίσω λίγο ¶ντε να ακολουθήσουν κι άλλοι με τανγκανίκα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο βρε Αλεξ, κούκλα το έχεις κάνει και πολύ το χαίρομαι, αλλά ακόμη περισσότερο χαίρομαι που για να το φτιάξεις,
ξεσπίτωσες τα υπέροχα κριμπενσάκια που μου χάρισες και τα οποία έχουν γίνει οι σταρ του ενυδρείου μου. Ελπίζω να μη σου χαλάσω το θέμα, αλλά νιώθω την ανάγκη να σου αφιερώσω μερικές φωτό, μαζί με 1000 ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν τα μωράκια Κώστα!
Ξέρεις τώρα που κατάλαβες από κιχλίδες ότι θα βγάλεις κι εσύ τα ζωοτόκα ε; Θα συνεχίσω το "ψήσιμο" σας(εσένα και του Πάνου) από κοντά στη συνάντηση ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Ασπόνδυλος Κινέζος του Αλέξανδρου | Alex_Salonica | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 15 | 09-12-11 01:40 |
Τανγκανίκα - Μαλάουι; | persival | Malawi | 137 | 15-04-10 19:06 |
Nέο ενυδρείο Τανγκανίκα ;; | george | Tanganyika | 25 | 03-11-09 13:40 |
Από κοινωνικό σε Τανγκανίκα | Alex_Salonica | Tanganyika | 14 | 15-10-09 22:21 |
Βιβλίο για Τανγκανίκα | Gorgi | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 27-05-05 09:06 |