|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ρε συ στη χόβολη ....
![]() ![]() ![]() Με ένα χάλκινο μπρυκάκι... και ένα λουκουμάκι... Και θα αγναντεύεις το ενυδρείο με τις ώρες..... (Μαρια Ντολόρες Μαρία Ντολόρες....) Το κανιβάλισα.. . ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πώς πάει το πλύσιμο?Εγώ ξέπλυνα 15 κιλά.Μου βγήκε η μέση πάντως!Πόσα θα χρειαστώ άραγε για να καλύψω 100 επί 50 με πάχος 7-8 εκατοστά????
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πάχος που θέλεις σημαίνει περίπου 40 λίτρα χαλίκι (100Χ50Χ8/1000). Τώρα για να βρεις τα κιλά που θα χρειαστείς, πρέπει να δεις πόσο ζυγίζει το λίτρο. Με το μάτι, βλέποντας τις 5κιλες συσκευασίες των καταστημάτων (που δε μου φαίνονται παραπάνω από 2-3 λίτρα), υπολογίζω περίπου 1 λίτρο = 2 κιλά. Δηλαδή τα 35-40 λίτρα που χρειάζεσαι είναι περίπου 70-80 κιλά... Χοντρικά δλδ περίπου τρία 25κιλα. Αν στρώσεις βέβαια το πρώτο 25κιλο θα δεις το πάχος που φτάνεις και θα κρίνεις καλύτερα.
Βάλτε καμιά φωτο να δούμε το χρώμα γιατί σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Πιστεύω ότι δεν θα εξαντλήσει καν το δεύτερο 25κιλο, δηλαδή υπολογίζω να χρειαστεί 40-45, άντε 50 κιλά το πολύ. Εγώ με ένα 25κιλο έστρωσα 2 μικρά ενυδρεία (40 και 20 λίτρα) και δεν χρησιμοποίησα ούτε το μισό σακί. Πάντως είναι εξαιρετική άμμος με απαλό μπεζ χρώμα και υφή πολύ ψιλόκοκκου χαλικιού, μη το σκέφτεσαι. Φωτό μη περιμένεις, ειδικά από τον Πάνο, γιατί φοβάται μη φανεί το έκτρωμα που αποκαλεί ενυδρείο. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
... κι εγώ έστρωσα ενυδρείο 60Χ45 με 20-25 κιλά... Αλλά έχει πάχος ανομοιογενές από 2-3 εκ. μέχρι 7-8. Ίσως είναι υπερβολή τα 8 εκ. παντού... Γι αυτό ας στρώσει το πρώτο 25κιλο να δει που θα φτάσει και μετά βλέποντας και κάνοντας...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras σε χαλαζιακό χαλίκι? | stdev | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 14-10-09 11:36 |
Σαλιγκάρια και Χαλίκι | Roi | Σαλιγκάρια | 8 | 08-03-09 17:21 |
Χαλαζιακό χαλίκι ή λάβα;;; | Zisis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 04-11-06 23:03 |