|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκινάω.Καλή συνέχεια σε σένα!πού το βάζεις το πλυμένο μόλις ξεσκονίζει???σε άλλη λεκάνη?Ξες τι θα κάνω?Θα πάρω μεγάλο τούλι.Θα βάζω δόσεις μέσα και θα πλένω με το τηλέφωνο.Καλό δεν ακούγεται?Ή θέλει ντε και καλά ανακάτεμα???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τωρα εάν δοκιμάσεις κάτι και σου πετύχει, πες το και σε μάς να ξέρουμε! Α! Το καθαρό ριξτο στο ενυδρείο εάν είναι έτοιμο! Εάν δεν είναι ξεκίνα με το ενυδρείο καλύτερα!
|
||||
|
||||
![]()
Θέλει καλό ανακάτεμα αλλά δοκίμασε και με το τούλι και θα δεις...
Εγω τις άφησα να στεγνώσουν σε κάτι σαν μεταλικό ταψί που έχω για το φούρνο( δεν ξέρω σε τι ακριβώς χρησιμεύει...) και σε κάποιες άλλες επιφάνεις... Ναι όντως έχει αρκετά από αυτά τα μαύρα που ανέφερε ο Πάνος γι αυτό καλό ανακάτεμα και επαναλαμβανόμενα ξεπλύματα... Τι νομίζεις οτι έκανα απο τότε που με άφησες σπίτι... Μέχρι που λύσσαξα απο την πείνα σταμάτησα... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά ρε συ,μετά πώς θα ψήσεις καμιά πίτα?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ρε συ στη χόβολη ....
![]() ![]() ![]() Με ένα χάλκινο μπρυκάκι... και ένα λουκουμάκι... Και θα αγναντεύεις το ενυδρείο με τις ώρες..... (Μαρια Ντολόρες Μαρία Ντολόρες....) Το κανιβάλισα.. . ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πώς πάει το πλύσιμο?Εγώ ξέπλυνα 15 κιλά.Μου βγήκε η μέση πάντως!Πόσα θα χρειαστώ άραγε για να καλύψω 100 επί 50 με πάχος 7-8 εκατοστά????
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πάχος που θέλεις σημαίνει περίπου 40 λίτρα χαλίκι (100Χ50Χ8/1000). Τώρα για να βρεις τα κιλά που θα χρειαστείς, πρέπει να δεις πόσο ζυγίζει το λίτρο. Με το μάτι, βλέποντας τις 5κιλες συσκευασίες των καταστημάτων (που δε μου φαίνονται παραπάνω από 2-3 λίτρα), υπολογίζω περίπου 1 λίτρο = 2 κιλά. Δηλαδή τα 35-40 λίτρα που χρειάζεσαι είναι περίπου 70-80 κιλά... Χοντρικά δλδ περίπου τρία 25κιλα. Αν στρώσεις βέβαια το πρώτο 25κιλο θα δεις το πάχος που φτάνεις και θα κρίνεις καλύτερα.
Βάλτε καμιά φωτο να δούμε το χρώμα γιατί σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras σε χαλαζιακό χαλίκι? | stdev | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 14-10-09 11:36 |
Σαλιγκάρια και Χαλίκι | Roi | Σαλιγκάρια | 8 | 08-03-09 17:21 |
Χαλαζιακό χαλίκι ή λάβα;;; | Zisis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 04-11-06 23:03 |