|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fyta/Fyta.htm http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537 |
|
||||
|
||||
![]()
Πήραμε το χαλαζιακό χαλικάκι μας σήμερα αν και μας βγήκε ο πάτος!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πωπω...Έπεσε πολύ κουβάλημα.Είμαι πτώμα!Εγώ πρόλαβα και έριξα πάνω άκουα φόρτε και έχω την εντύπωση πως υπάρχει ελάχιστος αφρός.Όμως,δεν έχω δει πως αφρίζει ένα ασβεστολιθικό πέτρωμα και γιαυτό δεν καταλαβαίνω αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω.δοκίμασέ το και εσύ να πεις τη γνώμη σου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλό ξέπλυμα!!! Έχει πράμα να ξεπλυθεί.....
Όταν πιά το νερό βγεί πεντακάθαρο, τότε ρίξε σε λίγη στεγνή άμμο το ακουαφόρτε και φυσικά μετά πέταμα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία.Δεν έχω κάτι άλλο να κάνω έτσι κι αλλιώς!Οπότε,ξεκινώ τώρα κιόλας.Αλλά το χαλικάκι αυτό είναι πολύ λεπτόκοκο.Είναι σχεδόν σαν άμμος παραλίας όταν βρέχεται.Με ποιό τρόπο μπορώ να το ξεπλύνω και πως το στεγνώνω.Γενικά,θα ήθελα αναλυτικές οδηγίες για το θέμα αυτό.Ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι πιό χοντρό από κεφάλι καρφίτσας! Μέσα σε λεκάνη με το τηλέφωνο του ντούζ χλιαρό νερό, συνεχές ανακάτεμα με το χέρι, σκύψιμο και τελικά πόνο στη μέση.... ![]() ![]() ![]() Εάν είναι πολύ η άμμος κάνε την σε περισσότερες δόσεις. Είναι πιο έυκολο να τη γυρίζεις με το χέρι και ξεπλένεται και πιο γρήγορα. Πάρε μετά λίγη άμμο και ζούπα την με χαρτί ρολό κουζίνας. Όχι με σεσουάρ! Θα σκορπίσει! Εκτός εάν βάλεις λίγη σε ανοιχτό αλουμινόχαρτο και την αφήσεις επάνω σε θερμαντικό σώμα για κάποια ώρα! Στεγνό - μπαρούτι!
|
||||
|
||||
![]()
Έχουμε δουλίτσα δηλαδή.Τέλεια.Ευχαριστώ πολύ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό γιατί ;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras σε χαλαζιακό χαλίκι? | stdev | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 14-10-09 11:36 |
Σαλιγκάρια και Χαλίκι | Roi | Σαλιγκάρια | 8 | 08-03-09 17:21 |
Χαλαζιακό χαλίκι ή λάβα;;; | Zisis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 04-11-06 23:03 |