|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια συγνωμη πoυ γραφω εδω αλλα που μπορω να βρω L-183 και οχι sp3 που τα βαφτιζουν dolichopterus.
Οποιος ξερει ας στειλει ενα πμ για να μη χαλαμε αλλο το ποστ. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία τα γατόψαρα όλων σας!!!!
![]() ![]() Πανέμορφος ο Panaque L002 του φίλου σου alexinio!!!Και πολύ καλή φωτό!!! Jeepas, Έχεις ένα υπέροχο είδος Corydoras και απότι φαίνεται σε άψογο περιβάλλον για αυτά ![]() antonis15, Η φωτό σου δεν δουλεύει δυστυχώς ![]() ![]() Υπέροχος ο Panaque L190 σου Κώστα!!! ![]() Σπύρο, Ίσως ο Υδρόκοσμος να μπορεί να σε βοηθήσει...Έχει φέρει στο παρελθόν νομίζω ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια τα γατοψαρα ολων! Αλλα σαν τα δικα μ δν ειδα πουθενα. Φωτογραφιες δν μπορω να τα βγαλω γιατι δν καθονται αλλα δν μπορω κιολας να τις περασω. Μπορει εστω να με βοηθησει καποιος τι ειδος ειναι. < ιδιαιτερο χαρακτηριστικο εχουν οτι κολυμπανε με τν κοιλια τους προς τα πανω.>
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ πιθανον καποια του γενους synodontis...η αλλιως "upside-down catfish" που οπως λεει και η αγγλικη λεξη στεκουν "αναποδα"..
κατι σαν αυτο?? http://www.aquahobby.com/gallery/img...eupterus_3.jpg
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω φιλε! Τελικα τα "upside-down catfish" ειναι!
|
|
||||
|
||||
![]()
ο τεθωρακισμενος μου χοντρουλης
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
o plecostomus leopard μου..ο οποιος αυριο φευγει... και στη θεση του μπαινουν 3 ανκιστροι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γιατί έχετε ενυδρείο(α); | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 97 | 03-09-10 15:20 |
Είδη ενυδρείων (;) | Carebean pirate | Greek Aquarist's Boards | 0 | 28-04-07 13:25 |
180l 2 είδη mbuna | theofilos | Malawi | 55 | 04-10-04 23:48 |
Ποιό ψάρι με ποιό? | moogy | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 08-04-04 11:11 |