|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα μου εκατσε καλα και μου εδωσε ο ενυδριας μου ενα ενυδρειο απο αυτα που εχουν τα δικα τους μεσα. ξερετε, τα κλασικα 40χ40χ40 με το χωρισμα στην ακρη για τα βιολογικα,θερμοστατη ,αντλια,μονο με 20ευρω! κυκλοφορητη εχω μονο που ειναι ενα κτηναρι της sagem(marathon,για 1600l/h). το εβαλα σε λειτουργια γιατι το θελω και σαν εφεδρια ετοιμο για το μεγαλο ενυδρειο σε περιπτωση βλαβης.λετε να υπαρχει προβλημα?δεν νομιζω.. τωρα θα βαλω εκει ενα αρρωστο αλλα το νερο δεν ειναι ετοιμο βιολογικα. πρεπει να βγει ομως γιατι μεσα εχω και την μανα ετοιμη για γεννα. λετε να εχει προβλημα που δεν ειναι ετοιμο το νερο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το μπολιάσεις με βιολογία απο το άλλο ενυδρείο σου δεν θα έχει προβλημα ένα ψάρι-μπορείς να το βάλεις και αμέσως.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγινε η μεταφορα ολα καλα. τωρα σε αναμονη.. ποσο πρεπει να μεινει η μανα μεσα? εχω διαβασει οτι μετα την γεννα τα προσεχει για καμμια βδομαδα..ισχυει αυτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά την γέννα βγάλτην και άσε την μόνη της να συνέλθει και να δυναμώσει πριν συναντήσει τον αρσενικό
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ακομα τιποτα περιμενω.. το αλλο που ειχα για αναρρωση (αυτο με την φαγωμενη ουρα -maigano) εγινε καλα, την παρασκευη το μετεφερα στο ενυδρειο και σημερα το βρηκα φαγωμενο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παμε για 270 λιτρα reef | alan boy | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 14-07-09 22:22 |
Παμε ξανα απο την αρχη , προτασεις | koupanos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 31-03-09 14:06 |
Πανε οι ρυθμησεις του ph controller. | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 17-12-08 13:38 |
Παμε για δισκους! | Mike954 | Δίσκοι | 9 | 17-11-06 11:18 |
Παμε για το τεταρτο ! | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 24 | 16-03-06 23:49 |