|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νομιζω πως εντερικα μπορει να κολλησουν και τα υπολοιπα απο τις ακαθαρσιες των αρρωστων ψαριων.(μια φορα την επαθα με γκαπυ και τραβουσα τα μαλλια μου) και εχω και μια αμφιβολια για το ποσο καλη κυκλοφορια υπαρχη με το πλεξι γκλας αναμεσα.
|
||||
|
||||
![]()
οσο αναφορα την κυκλοφορια αν διαβασες εχω και δευτερο κυκλοφορητη!! ο ενας στη μια μερια και ο αλλος στην αλλη. για το αλλο εχω και γω μια αμφιβολια, αλλα οσο καιρο εχω και το maigano μαζι δεν εχει δειξει κατι. τωρα τι να κανω να παω να παρω και αλλο? να το στηνω και παλι απο την αρχη? το πολυ πολυ να παρω ενα 20-30λιτρο γαι να βαλω μεσα το αρρωστο..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και αν μπορεις χαρισε το αλλο. Ασε την μανα ολομοναχη μεσα με αρκετες κρυψωνες και ολα θα πανε καλα.
|
||||
|
||||
![]()
οσο αναφορα αυτο που ειπε ο persi πιο πανω με την αυτοσχεδια τροφη θα ηθελα να μου εξηγησεις πως την φτιαχνεις η κατι παραπλησιο να φτιαξω και γω...
------------------------- το αλλο ειχε φαγωμενη ουρα και τωρα εχει συνελθει οποτε αυριο θα το βαλω στο κανονικο ενυδρειο ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ducatisti : 05-11-09 στις 21:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καλητερα να σου απαντηση ο persi.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τον αρακά σύμφωνα με αυτόν που έφτιαξε τη συνταγή τον αντικατέστησα με κολοκύθι και αγγουράκι. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο persi μαγειρα!!!
Θα την κανω και εγω μου φαινεται!!!
|
||||
|
||||
![]()
εισαι πρωτος persi! ευχαριστω! αυριο κιολας θα παω να παρω τα υλικα..
|
|
||||
|
||||
![]()
¶λλος την έφτιαξε την συνταγή, εγώ απλά την εκτέλεσα αφού και καλή για τα ψαράκια είναι απ' ότι λέγεται αλλά και συμφέρει οικονομικά αφού κρατάει καιρό.
Υπόψιν, έβαλα τις μισές ποσότητες αφού έχω λίγα ψαράκια (και μικρό ψυγείο) και πάλι πολύ είναι! Αν θέλει κανείς εδώ κοντά να του δώσω καμιά σακουλίτσα, ευχαρίστως! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παμε για 270 λιτρα reef | alan boy | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 14-07-09 22:22 |
Παμε ξανα απο την αρχη , προτασεις | koupanos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 31-03-09 14:06 |
Πανε οι ρυθμησεις του ph controller. | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 17-12-08 13:38 |
Παμε για δισκους! | Mike954 | Δίσκοι | 9 | 17-11-06 11:18 |
Παμε για το τεταρτο ! | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 24 | 16-03-06 23:49 |