|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω μια απορία σχετικα με το στρωσιμο.
Αν βαλω σημερα τα φυτα και την διακοσμηση και μετα αρχισω το στρωσιμο με αμμωνια δεν θα πρεπει να ανοιγω και τα φωτα σιγα σιγα.Οταν θα τελειωνει ο κυκλος του αζωτου και θα εχω γεμισει νιτρικα λογο του στρωσιματος δεν θα γεμισω και αλγη?? Μηπως να αρχισω δηλαδη το στρωσιμο και αφου κανω και την τελευταια αλλαγη για να βαλω τα ψαρια τοτε να βαλω και τα φυτα?? |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα ξερει κανεις??
|
|
||||
|
||||
![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ για αυτό που ειπώθηκε παραπάνω σχετικά με τη βάση του ενυδρείου. Στο δικό μου Juwel Rio 180 στις οδηγίες έλεγε ΡΗΤΑ να μην τοποθετηθεί κανένα υλικό ανάμεσα στο ενυδρείο και το έπιπλο.
Διάβασε τις οδηγίες σου, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η Juwel λέει όχι. Ο συνχομπίστας που λέει να βάλεις κάτι ανάμεσα μάλλον δεν έχει Rio... ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 07-11-09 στις 22:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
και γω το ιδιο εχω,το κατω μερος εχει ενα σιδερο που "δενει" το ενυδρειο για κατω απο κει απο οτι καταλαβα και γω απο τις οδηγιες λεει να μην μπει κατι..απο την αλλη απο τον πατο του ενυδρειου μεχρι το τραπεζι που ακουμπαει υπαρχει ενα κενο γυρω στο εκατοστο.Ειναι δηλαδη ολο το κατωβ τζαμι στον αερα (ακουμπαει μονο το γυρω-γυρω) και δεν ξερω και γω πως θα κρατησει τοσο βαρος.Παντως ειδα μερικα σε μαγαζια και ειδα οτι δεν ειχαν τιποτα απο κατω παρα το βαρος...
Δεν ξερω τι εχουν κανει οι αλλοι πιο εμπειροι της παρεας,γιατι αυτη την κατασκευη πρεπει να την εχουν κανει και σε ενυδρεια αλλων εταιριων οποτε σιγουρα εδω ο κοσμος ξερει αν τελικα μπαινει κατι ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ.... |
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια Πολλα σε ολους. Το ενυδρειο ειναι ακόμα αδειο.Καλο ειναι αυτο γιατι διαβαζω και προσπαθω οσο γινετε να αποφύγω τα λαθη.
Τωρα ψάχνω για CO2 και παραλίγο να αγοράσω της dennerle classic line CO2 compact αλλα θελω να διαβασω καλυτερα.Το εχει κανεις ειναι καλο; Μεχρι στηγμης παντως εχω καταληξη οτι θελω ενα φυτεμενο ενυδρειο με οξινο νερο και ψαρια οπως τα σκαλαρια καρδιναλιους ...... Επισης τι λετε για θερμανση στο υποστρωμα; Βοηθαει τα φυτα ή οχι; Οσο αφορα το Co2 εχω πολλες αποριες.Αξιζει κατι ετοιμο οπως αναφερω πιο πανω;Μηπως να παρω ξεχωριστα μπουκαλα και ξεχωριστα ολο τον αλλο εξοπλισμο οπως εγω θέλω; η να καταληξω σε ενα ετοιμο σηστημα οπως της dennerle; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούργιο ενυδρείο | ψαρια και ψαρια | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 08-09-07 00:01 |
καινούργιο ενυδρείο | chris | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 28 | 27-12-06 16:04 |
Καινούργιο ενυδρείο | thediscusman | Δίσκοι | 31 | 16-08-04 11:48 |
Καινούργιο Ενυδρείο !!! | arisal | Malawi | 1 | 13-06-04 17:10 |