|
|
||||
|
||||
![]()
χιχι...εχω πολλες....ειναι σε αλλη φαση βεβαια εντελως το ενυδρειο μου...αλλα ποτε δεν ειχα αλγες...
|
|||
|
|||
![]()
..να ρωτησω κατι αλλο ρε αδερφια, τις πετρες τις εχω παρει απο μαγαζι με ειδη ενυδρειου αλλα επιδη εχω καταλαβει οτι αυτο δε λεει τιποτα θα τους ριξω ακουαφορτε οπως εχω διαβασει απο εδω αλλα δε θυμαμαι ΠΡΕΠΕΙ να αφρισουν ή ΟΧΙ?????
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα αφρισουν σημαινει πως ειναι ασβεστολιθικες και θα κανουν το νερο σου πιο σκληρο αν δν αφρισουν σημαινει πως μπορεις να τις βαλεις σε ενα ενυδρειο που θες να εχεις μαλακο νερο
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω φιλε στις 4 αφριζουν οι 3 και μια δεν κανει τιποτα μαλλον θα βαλλω μια και μια, ουτως η αλλως θα βαλω και πολλα φυτα που το μακλακωνουν το νερο (αν τα εχω μαθει καλα) οποτε δε νομιζω οτι θα εχω κανενα προβλημα με μια μονο πετρα....
|
|
||||
|
||||
![]()
τα φυτά δεν μαλακώνουν το νερό, τα ξύλα το μαλακώνουν αλλά και αυτό με προϋποθέσεις ..
Μην μπλέξεις τις πέτρες. αποφάσισε τι ψάρια θες να βάλεις (μαλακό ή σκληρό νερό) και πράξε ανάλογα.. αν στο μέλλον θες να παίξεις με το νερό σου δεν θα ξέρεις τι να πρώτο κάνεις με τις πέτρες ...
|
|||
|
|||
![]()
οκ, δεν εχω παρει τελικη αποφαση για τα ψαρια,κοινωνικο με ωοτοκα μαλλον(κατ΄αναγκη δε θα ειναι βεβαια..φυτοφαγα εφοσων ξεκιναω απο τα φυτα),θα το δω στις επομενες μερες,θα φροντισω ομως οπως λες να εχω καλυτερα μαλακο νερο που- παλι αν εχω καταλαβει καλα-,ειναι ευκολοτερο να το κανεις σκληρο απο οτι το αντιθετο, και βλεπουμε...
Εχω βαλει μια μικρη ποσοτητα υποστρωμα με θρεπτικες ουσιες για φυτα (αφου επιλεγω μονο μεταξυ φυτων χαμηλων απαιτησεων,εχω βαλει το χαλαζιακο ψιλόκοκο χαλικι και πειραματιζομαι με τα ξυλα και τις πετρες.... |
|
|||
|
|||
![]()
το χαλαζιακό ψιλόκοκο χαλίκι ξεκινά απο 4 περίπου εκ μπροστά και φτάνει στα 7 πίσω είμαι οκ???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είμαι νέος, ξεκινάω σήμερα... ελπίζω σωστά | Paminos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-04-09 23:03 |
Επιτέλους!!! | Alusa | Χρυσόψαρα | 4 | 09-01-08 14:56 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |