|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όντως! Οι ξιφοφόροι του bokostas που έβαλα στο ενυδρείο, ούτε να τη δούνε! Το ίδιο όμως και οι firemouth.... Ούτε στη μέρα νηστείας την ακουμπάνε! Κάτι δεν κολλάει! Τα χρυσόψαρα του kalaxan τη rημάζουν! Και είναι η ίδια φακή από τον george...
|
||||
|
||||
![]()
και εγω εχω ξιφοφορους και εμενα δεν την τρωνε.
Λοιπον λεω να βγαλω καπακι και να την μαζεψω με την αποχη σιγα σιγα ------------------------- Εισαι σιγουρος ????????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gleboukas : 04-11-09 στις 09:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι φιλε μου,χρειαζομαι μεγαλη ποσοτητα για ενα βουρκο που εχω στο μυαλο μου να κανω...!!
![]() αν θα μπορουσες να με προμυθευσεις,θα ημουνα υποχρεος....δεν βρισκω με τιποτα μεγαλη ποσοτητα φακης... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σε καλα!!!
![]() μολις την μαζεψεις στειλε πμ! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα: Μπορώ να βάλω red cherry σε αυτό το ενυδρείο; | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 38 | 20-10-10 15:26 |
τι μπορω να κανω; | casperon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 28-05-08 12:42 |
Φακη | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 19-02-08 14:57 |
Μπορω και εγω ? | Tricky | Malawi | 9 | 13-06-05 15:13 |