|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
κατι τελεταιο..κανει που εχω μεσα τα χρυσοψαρα? |
|
||||
|
||||
![]()
το χρυσοψαρο ανηκει στη κατηγορια κρυου νερου,υπαρχει η κατηγορια για να διαβασεις..θελει αλλες συνθηκες απ οτι o pleco σου !
δε νομιζω τα υπολοιπα ψαρια σου να ναι κρυου οποτε....το χεις ξεκινησει εντελως λαθος.. Μη ξαναπαρεις ψαρια,μελετησε,ειναι κριμα |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μπορω να πω οτι τα χρυσοψαρα εχουνε αντεξει αρκετα σε σχεση με το αλλα που ειχα βαλει μεσα δεν ζουσαν αρκετο καιρο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
απο τη στιγμη που ηταν οκ γιαυτο και εγω τα αφηνα μαζι με τα αλλα..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και τα χρυσοψαρα υποφερουν! Απλα αντεχουν αργα η γρηγορα ομως και αυτα θα .... αν δεν κανεις οτι πρεπει!!
|
|||
|
|||
![]()
τα αλλα ψαρια που εχουν πεθανει αυτους τους μηνες παιζει να το επαθαν απο τα χρυσοψαρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
τα αλλα ψαρακια εχουν πεθανει απο αμμωνια γιατι δεν εχεις στρωμενο φιλτρο
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω εαν το ενυδρειο σου εχει αμμωνια αυτο μονο οι μετρησεις μπορουν να το δειξουν.Αλλα στο ιδιο ενυδρειο δισκοι,χρυσοψαρα,μικρα
καρχαριακια,"γλυφτης" και δεν ξερω τι αλλο μπορει να εχεις μεσα,ουτε παρων εχουν ουτε μελλον.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Τα χρυσόψαρα έχουν άλλες ανάγκες και άλλες οι Δισκοι. Ζουν σε διαφορετικές συνθήκες. Τα χρυσόψαρα είναι κρύου νερού ενώ οι δίσκοι θέλουν 29 βαθμούς. Επειτα θέλουν πολύ νερό καλή βιολογία. Τι βιολογικό υλικό έχεις βάλει στο φίλτρο πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου. Αποφάσισε τι ψάρια θέλεις στο ενυδρείο και φτιάξε το κατάλληλο περιβάλλον. Τα χρυσόψαρα βγάζουν πολύ αμμωνία. Θελουν πολύ νερό. Κατά την γνώμη μου το νερό είναι γεμάτο αμμωνία και νιτρωδη. Κάνε μια γενναία αλλαγή και από εκεί και πέρα ρίξε βακτήρια - βάλε σιποραξ και substrad pro στο φίλτρο σου - καλή κυκλοφορία - αεραντλια για τα δισκακια - και τα αναλογα λίτρα νερού - λίγο φαί και πάρε τεστ για μετρήσεις τουλάχιστον Αμμωνία νιτρωδη. Καλύτερα χάρισε τα δισκάκια μέχρι να αποκτήσεις τις κατάλληλες γνώσεις. Ελπίζω να σε βοήθησα. |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι τα δισκακια πηγαινε τα πισω, γιατι σιγουρα δεν εχουν μελλον απο το μαγαζι που τα πηρες και μη ξαναπατησεις εκει!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
o γλυφτης μου ασπρισε!!!!!!!!!βοηθεια | apolonistis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 09-02-09 18:48 |
SOS..ΓΛΥΦΤΗΣ..help | apolonistis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 31-01-09 12:48 |
γλυφτης??????? | sotos+ramona | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-11-08 06:51 |
γλυφτης? | sidirchris | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-10-08 04:17 |
o γλυφτης τρωει μικρα?? | Christos k | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 12-01-07 12:29 |