|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακου εξυπνες προτασεις κυριοι....Εγω το βλεπω για φυτεμενο με καποια τετρα.Επισης κοιταζα αυτο το σαιτ www.aquaristic.netκαι ειδα πολυ ενδιαφερουσες τιμες αλλα και πραγματα!!Εχει ψωνισει καποιος φυτα και τετοια?Ειναι ασφαλη???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα προτεινα ενα μινι τανγκανικα με Lamprologus' multifasciatus
http://www.cichlid-forum.com/profile...es.php?id=1749 αμμο,λιγες πετρες και πολλα κελυφη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με φυτα τι γινεται με αυτα τα ψαρια???μηπως ξεμαλιαζονται μεταξυ τους?Καλη επιλογη μου αρεσε μπραβο...
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να βαλεις μικρες anubies
|
|
||||
|
||||
![]()
Aν έχεις τη δυνατότητα σήγουρα θα ήταν καλήτερα να πάρεις το μεγαλήτερο.Θα σου αρέσει περισσότερο , θα έχεις ποιο πολλές επιλογές και σε ψάρια και σε φητά.Φένεται ότι το αγαπάς το χόμπι και θα πας καλά.Και μην ανυσηχείς για τίποτα όλοι εδώ θα σε βοηθήσουν με το καλήτερο τρόπο.
|
||||
|
||||
![]()
Της αγγελιες τισ παρακολουθω και οντως οι τιμες ειναι καλες!!!!!!Το 60 αρι θα το κρατησω για γεννηστρα μου φενεται και θα παρω κατι πιο μεγαλο!!Ναι το αγαπαω γιατι ειναι ενα χομπι απιστευτα ιδιαιτερο και απαιτητικο!Καπως ετσι θα κυλησει η ιστορια(200 λτ)
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παραξενο στρωσιμο!!Γνωμες και αποψεις για το τι συμβαινει! | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-04-09 07:31 |
αποψεις για αγορα R.O.... | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 14-10-05 16:20 |