|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Από τις καλύτερες συγκεντρώσεις, πολύ κέφι, πολλά φυτά, θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τον george, τον paco, τον Kotsos, τον Rigel, τον aquaman και τα άλλα παιδιά που μοίρασαν φυτά, σκουλήκια, μέχρι και πέτρες και καρύδες. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον panos1972 που έφυγε νωρίς και προλάβαμε και οι υπόλοιποι να πάρουμε φυτάκια, γιατί όσο ήταν εκεί τα "σκούπιζε" όλα και έφυγε με 14 σακούλες φυτά (μα τι στο καλό τα τρώει για σαλάτα?) Ευτυχώς μας άφησαν να καπνίσουμε και πιστεύω όλοι περάσαμε πολύ καλά κι όσοι δεν ήρθαν έχασαν. |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού σήμερα έκανες και την εγγραφή σου,να σε καλωσορίσω και από εδώ φίλε bokostas στην παρέα του ΠΣΦΕ
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βρέ φαταούλα! Βρε συκοφάντη της κακιάς ώρας! Που μιλάς εσύ για σκούπα! Που εάν σε γνώριζε η HOOVER, κάθε ηλεκτρική της σκούπα θα είχε τη φάτσα σου επάνω! Μοντέλο "bokostas" και για βιομηχανική χρήση! Που εάν καμιά μέρα σε λιθοβολήσω γι αυτά που λες, θα μαζεύεις τις πέτρες για να κάνεις Ταγκανίκα! Ούτε φύλο από κούβα δεν πήρα!!!!! Σε όλες τις συναντήσεις μία φορά πήρα όλο κι όλο από τoν george φακή και από τον neos 2 βαλισνέριες... Σερσέμη! ε! Σερσέμη! Που ψάχναμε χαρτοπετσέτες να σκουπιστούμε και τις μάζεψες όλες επειδή ήταν πράσινες! ![]() Να αλλάξουμε στέκι ζητάει τάχα ο κύριος, για το κάπνισμα! Δε λέει ότι όταν εμφανίζεται ο bokostas στο benigans τα γκαρσόνια μαζεύουν γλάστρες και ανθοδοχεία!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
που όταν κοντοστάθηκες στην πόρτα ήρθε η σερβιτόρα να σε ποτίσει, που μόλις βγήκες έξω, παρα λίγο θα σε κατουρούσε ο σκύλος που σε πέρασε για θάμνο, που καλά που δεν έβρεχε γιατί θα σε χτυπούσε κεραυνός που ήσουν σα δέντρο, έχεις εσύ μούτρα και μιλάς, που σε ψέκασε ο κηπουρός, που ήρθε το ζευγαράκι να χαράξει καρδούλες στον κορμό σου? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ευτυχώς που ήταν και κόσμος και οι κάμερες του μαγαζιού και υπάρχουν αποδείξεις!
|
||||
|
||||
![]()
πως φαίνονται οι μεγάλες αγάπες !!!!!
Όπως και στο φόρουμ το κλίμα ήταν πολύ καλό . ευχαριστώ για τα φυτά και ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση . |
|
||||
|
||||
![]()
Κεφι και ομορφο κλιμα,περασα πολυ ωραια και ευχαριστω τα παιδια για τα φυτακια τους!
Με το διδυμο bokostas,panos εχω ν ριξω πολυ γέλιο ακομα! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστώ και γω με τη σειρά μου για τις συμβουλές και τα φυτά..(φοβερές οι κρυπτοκορίνες,αμέσως έδειξε το ενυδρείο..
![]() ![]() ![]() Και στην επόμενη(άντε μεθεπόμενη) εύχομαι να φέρνω και γω μπόλικα φυτά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |