|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες φιλε μου και οπως σου ειπανε οι θανατοι μαλλον οφείλονται στην αμμωνία
![]() δεν θα ειναι μαλλον στρωμένο το φίλτρο.. ![]() διαβασε τα υπομνήματα θα σε βοηθήσουν πολυ.. ![]() και θα σε παρακαλέσω να μη γράφεις με κεφαλαία γιατι ειναι σαν να ''φωνάζεις'' |
|
|||
|
|||
![]()
συγνώμη για τα κεφαλαία ( απο συνήθεια )
ευχαριστώ για τις απαντήσεις - θα check την αμμωνία στο ενυδρείο - ελπίζω να μην "χάσω" κι άλλο ψαράκι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες φιλε
![]() μαλλον δεν εστρωσες καθολου το ενυδρειο σου...και κατα την γνωμη μου εβαλες πολλα ψαρια τα οποια δεν ταιριαζουν μεταξυ τους. |
|
||||
|
||||
![]()
χρειαζεσαι αμεσα υγρα τεστ για αμμωνια νιτρωδη και νιτρικα. να ξερεις σε ποια φαση του στρωσιματος εισαι...απο εκει και περα εφοσον εχεις καλες μετρησεις η τις κρατας καλες με τις αντιστοιχες αλλαγες νερου..αρχιζεις και διαβαζεις τα υπομνηματα και τα προφιλ των ψαριων που εχεις. θα δεις οτι ειναι αταιριαστα μεταξυ τους και τα προβληματα θα συνεχιζονται. οποτε θα πρεπει να αποφασισεις τι ειδους ενυδρειο θελεις και να κανεις τις απαραιτητες αλλαγες. ετσι μονο θα τα καταφερεις...
καλως ηρθες! υ.γ. η αλλη λυση ειναι να δωσεις ολα σου τα ψαρια ωστε να μην κινδυνευουν και αφου ριξεις αρκετο διαβασμα να ξεκινησεις απο την αρχη σωστα...
|
||||
|
||||
![]()
ξεκινα διαβασμα......
![]() κανε αναζητηση στο φορουμ για στρωσιμο και αν μπορεις βρες μπολι απο καποιον!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
όπως φαίνεται ξεκίνησες και εσύ με πολλά λάθη... ¶στρωτο ενυδρείο, πολλά και μη-συμβατά ψάρια... Ρίξε διάβασμα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς σας βρήκα και σήμερα
![]() αγόρασα και έβαλα αντι-αμμωνία (Τετρα) σήμερα με σκοπό την απομάκρυνση της. Δεν καταλαβαίνω γιατί μου λέτε να αλλάξω τα ψάρια που ήδη έχω ! Από ότι βλέπω δεν έχουν κανένα πρόβλημα "συμβίωσης" τα: 6 Χρυσόψαρα (διάφορα) , 5 Guppy, 2 "Καρχαριάκια" και 1 γλύφτης. { Πρόβλημα παρουσιάστηκε την Πέμπτη που ένας φίλος μου πρότεινε να πάρω και Δολλάρια (σαν ανθεκτικά), έτσι και πήρα 2 Δολλάρια. Την Παρασκευή είχα 10 ψάρια με "Δαγκωμένες" τις ουρές !!! Παρατήρησα το 1 απο τα Δολλάρια να "τσιμπολογάει" όλων των άλλων τις ουρές! Οπως τα πήρα τα Δολλάρια έτσι και τα πηγα πίσω.!!!!!! } Φιλικά rainmaker |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δολομιτης, φιλος ή εχθρος? | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 14 | 15-07-08 12:12 |
Ενας φιλος εφυγε... | γαυρος | Greek Aquarist's Boards | 47 | 18-02-07 00:40 |
καινουριος φιλος στο σπιτι | Artemis | Bettas | 9 | 17-10-05 21:12 |
Riccia fluitans -φιλος ή εχθρος ; | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 22-09-04 23:15 |