|
|
|||
|
|||
![]()
Το ότι δεν ανοίγουν τα ντουλάπια αυτό μας λέει ότι έχει σκεβρώσει η κατασκευή.
Αν το έπιπλο είναι κατασκευασμένο μόνο με μελαμίνες και χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών θα πρότεινα να ετοιμάσεις γρήγορα μια άλλη βάση-έπιπλο για το ενυδρείο σου. |
|
||||
|
||||
![]()
απο μελαμίνες είναι
αλλα που θα βρω έπιπλο για τέτοιο ενυδρείο? ![]() δεν υπάρχει κανα κολπάκι να κάνω? |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου ελεγα γρηγορα να το βαλεις αλλου το ενυδρειο σου μη παιζεις με αυτα τα πραγματα! Βαλε μια αγγελια μηπως βρεις βαση αλλα πουλανε και στα μαγαζια!
|
|||
|
|||
![]()
Να βρεις ίσως είναι δύσκολο,εγώ θα πρότεινα να κάνεις μια σιδηροκατασκευή την οποία θα την ντύσεις με τα ξύλα που ήδη έχεις από το έπιπλο σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
+1000 η πιο σωστη λυση
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
... αλλά δεν εχω ιδέα για το πως θα το προσαρμόσω στο έπιπλο μου ξέρει κανεις τι θα μουκοστίσει περίπου? και πόσο χρόνο θα μου πάρει? φοιτητης βλεπετε ![]() και μερικές φωτό: |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να πω επίσης οτι το έπιπλο έχει φουσκώσει σε καποια σημεία επειδή βράχηκε |
|
||||
|
||||
![]()
Απ' ότι βλέπω έχεις αρκετό χώρο για να βάλεις μερικές μεταλλικές γωνιές προσωρινά μέχρι να βρεις λύση...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν το έπιπλο εχει σαπίσει απο τα νερά τις γωνίες θα τις βιδώνει πάνω σε πριονίδια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια επίσης καλή και πιο εύκολη λύση είναι αφού αδειασεις το ενυδρείο και βγάλεις τα ξύλα που έχω σημαδέψει με πράσινο να βάλεις ξύλινα δοκάρια -κόκκινο χρώμα.
Έπειτα κόβοντας λίγο τα ράφια σου στα σημεία που θα ειναι τα δοκάρια τα τοποθετείς ξανά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και παρακολούθα την κλίση 1-2 φορές τη μέρα. Αν δεις ότι αυξάνεται να ξέρεις ότι πρέπει να δράσεις γρήγορα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|