|
|
|||
|
|||
![]()
μπορω να βαλω εδω το τηλ μου να με παρει καποιος που ξερει να μου εξηγηση?
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε το δεν υπαρχει απαγορευση.εφοσον εμεις δεν ξερουμε... αλλα να σου εξηγησει τι ακριβως? σου εξηγουν τα παιδια σε καθε ποστ. απλα δε μπαινουν..η αν μπαινουν, βγαινουν αργοτερα νεκρα.
οπως σου απαντησα και στο πμ σου η εξυπναδα δεν ηταν για σενα αλλα για τους πετσοπαδες που πουλανε 20λιτρες γυαλες σε αρχαριους και τους δινουν και χρυσοψαρα... παραυτα ολοι σου ειπανε..μονομαχο.
|
|||
|
|||
![]()
παιδια γραψτε λαθος ειναι 35λιτρο
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο δεν αλλάζει ιδιαίτερα την κατάσταση και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ένα πιο εύρωστο ενυδρείο....
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα πολλαπλασιαζεις μηκος * πλατος * υψος (σε cm) και διαιρεις δια 1000! Τα καθαρα σου λιτρα ειναι πολυ λιγοτερα αφου αφαιρεσεις το χαλικι, εξοπλισμο και διακοσμητικα που τυχων εχεις!
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο τα παιδειά εδώ είναι άνθρωποι που αγαπούν το ενυδρείο και έχουν αρκετή πείρα και γνώσεις πάνω στο αντικείμενο.Οσα σου λένε είναι για να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σωστά και χωρίς προβλήματα ώστε να απολαύσεις αυτό το όμορφο χόμπι.¶ντε και καλή συνέχεια φιλαράκο.
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για την βοηθεια σας κ τις συμβουλες σας θα προσπαθησω να κανω οτι καλητερο μπορω...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θανατος.... | thanasis76 | Malawi | 32 | 05-10-08 00:10 |
θανατος ψαριων | docrx8 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 05-05-08 16:56 |
θανατος pleco | matthaios007 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 10-04-07 09:21 |
ΘΑΝΑΤΟΣ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:33 |