|
|
|||
|
|||
![]()
Μη βαλεις μονο ψαρια του ιδιου φυλου. Αν σε ενοχλουν τοσο πολυ οι γεννες, εχεις δυο λυσεις. Οταν γεννησουν τα ψαρια σου, απλα δεν φροντιζεις τα μωρα και αυτα απλα θα "χανονται" και δινεις πισω τα convicts και παιρνεις αλλα ψαρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ επειδη οπως εχω προαναφερει μ'αρεσουν αυτα τα ψαρια και δεν θελω να τα δωσω θα τα χαριζω σε συνχομπιστες η σε πετ. οποτε οποιος θελει ψαρια convict μπορει να μου ζητησει και θα του χαρισω οσα θελει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καμια φωτογραφια απο τα μωρα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειμαι καλος στις φωτος αλλα θα προσπαθησω να βγαλω καμια να σας δειξω. Αλλα ειναι πολυ μωρα ακομα!!! 1 εβδομαδας περιπου
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Angel_Nick : 02-11-09 στις 11:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σκεφτομαι να βαλω στο 300αρι μου 1 ζευγαρι convict.Aξιζει το κοπο λες?
|
|
||||
|
||||
![]()
για μένα αξίζει. είναι πανέμορφα τα convict και σε καθηλώνουν και με την συμπεριφορά τους. αλλά το πρόβλημα είναι ότι είναι κουνέλια... συνέχεια γεννάνε πάρα πολλά μικρά convictακια :P
|
|
||||
|
||||
![]()
προσπάθησα να βγάλω φωτογραφίες αλλά δεν φαινόντουσαν καλά τα νεογέννητα. και ανέβασα ένα βίντεο στο youtube το οποίο και παραθέτω http://www.youtube.com/watch?v=4iPQn7r8ZXE
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
convict | KOKOBAS | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 2 | 22-03-08 19:53 |
Γέννα convict | sackett | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 0 | 27-02-08 22:50 |
Convict | CHRISTOS222 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 72 | 01-03-07 08:41 |
convict | deMetrIs | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 1 | 24-09-05 20:44 |
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ CONVICT!!!!!! | ASCCO1 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 2 | 20-12-03 22:19 |