|
|
||||
|
||||
![]()
αν το ενυδρειο εχει πολλες κρυψωνες δεν νομιζεις οτι υπαρχουν πιθανοτητες να ζησουν?????
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειναι το θεμα δεν εχει πολλες ουτε τα φυτα φουντοσαν
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα και στη φυση ετσι γινεται...η δικη μου αποψη ειναι να τα αφησει να κανουν μονα τους την δουλεια τους οπως και στη φυση.....
για παραδειγμα και εγω τα endlerακια αλλα και οποια ψαρια και αν εχω δεν προκειται να τα πειραξω... |
|
||||
|
||||
![]()
θεν να σου πω εγω τη παρατηρησα αμα εχεισ μονο γκαπι σε ενα ενυδρειο τη μερα που γενιουντε τα τρωνε μετα απο δυο μερες δε τα πειραζουν αλλα μονο γκαπι μεσα
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορει ομως ολο και κατι θα ζησει.........
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω οταν εβαλα μολλυ μεσα τα ετρωγε σα χαπακια αμα δεν εχεις πολλα φυτα δυσκολο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κοιτα ετσι κι αλλιως καθε 2 βδομαδες θα εχει γεννες...ακομα και ολα να χαθουν,καποια στιγμη θα μεγαλωσουν τα φυτα και θα γεμιζει συνεχεια μωρα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
μικρό θαλασσινό | j.p. | Nano Reef | 10 | 11-04-09 22:59 |
¶λλο ένα μικρό. | Τσιόνογλου Σταύρος | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 20-10-08 08:15 |
10 μικρά ψαράκια!... | memy | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 6 | 09-10-06 21:14 |