|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για δάκο και μουχρίτσα....χιχιχι
Είναι της .... δε θέλω να πω όνομα...αν μου έδινε κανά ευρώ θα το έλεγα.... Είναι γνωστή εταιρία...βγάζει και τεστ κτλ. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπας και ηταν πολυ παγωμενο το νερο που τα ξεπλυνες?
Τα φυτα μπορουν να παθουν σοκ απο την ακαριαια μεταβολη θερμοκρασιας. Απο την αλλη το ιδιο μπορουν να παθουν αν μεινουν για πολυ ωρα χωρις υγρασια...να στεγνωσουν δηλαδη (κατα την μεταφορα) και οταν τα βαλεις στο νερο παλι να αρχισουν να σαπιζουν.
|
||||
|
||||
![]()
Οχι λιπασματα σε ανουμπιες και εχινοδορους...
|
|
||||
|
||||
![]()
To νερό δεν ήταν παγωμένο...πολύ τουλάχιστον, οταν έστηνα το ενυδρείο τα ψέκαζα κάθε 10-15 λεπτά.Μετά έβαλα νερό στο ενυδρείο.Το θερμόμετρο ήταν στους 19.Λίγο πιο κάτω από το όριο.
Τώρα που έχω και άλλα 3-4 είδη στο ενυδρείο....δε θα βάζω λίπασμα? Εχω μος,φτέρη,κερατόφυλλο και κρυπτοκορίνα..... Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τh βοήθεια.....θα ανεβάσω φωτο σε κανά 2ωρο που θα σχολάσω.... Σας ευχαριστώ και πάλι. |
|
||||
|
||||
![]()
Η φτερη θελει ελαχιστο λιπασμα (ενα γενικο την ελαχιστη δυνατη ποσοτητα) στην στηλη νερου,η κρυπτοκορινα τρεφεται απο το ριζικο της συστημα,αν δεν εχεις υποστρωμα για φυτα ταμπλετα διπλα στην ριζα της,κερατοφυλλο και μος δεν εχουν απαιτησεις λιπανσης,τους αρκει το "λιπασμα" των ψαριων αλλα θα τραβανε κι αυτα απο το λιπασμα για την φτερη.
Οσο για το 19 βαθμους δεν ειναι καλο,καθολου καλο για τα φυτα,αλλα μαλλον δεν δικαιολογει το αμεσο μαυρισμα των φυλλων,ισως τελικα απλα αφυδατωθηκαν εως να τα βαλεις μεσα.
|
||||
|
||||
![]()
Και να πως είναι.
Τα ψέκαζα τα φυτά όταν το έφτιαχνα.Με αχρησιμοποιήτο ψακαστήρι.Δεν είχε αζαξ παλιά δηλαδη! |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον το παγωμενο νερο ειναι.
Θα συνελθουν και τα δυο μαλλον,απλα οταν βγαλουν νεα φυλλα κλαδευεις τα παλια "καμμενα".
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι έπαθαν οι anubias? | erling | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 26 | 18-07-16 18:19 |
Tί να έπαθαν τα apple snails μου? | StelMex | Σαλιγκάρια | 8 | 22-02-09 16:03 |