|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τι μου προτεινεις να περιμενω να δω πως θα παει καμια βδομαδα η να παω να παρω το seachem pottassium?
------------------------- up!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη doctor : 27-10-09 στις 12:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να πάρεις κάλλιο τώρα
|
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει πηρα το seachem pottasium και εριξα την δοση που αναγραφει.Παρατηρω επισης πως τα καινουρια φυλλα στα φυτα μου εχουν σκουρα πρασινα τους ιστους τους ενω ολο το φυλλο ειναι ανοιχτο πρασινο.διαβασα πως προκειται για ελλειψη μαγγανιου.ισχυει?και αν ναι τι να κανω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!!!!!!και κατι τελευταιο μηπως τα ιχνοστοιχεια που ριχνω της preis δν κανουν δουλεια και το νερο ειναι τοσο φτωχο?
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια η ludwigia μετα απο ενα μηνα εχοντας παρει σιδηρο και καλιο και τωρα ιχνοστοιχεια της seachem εχει χασει τα περισσοτερα παλια της φυλλα και εχει πεταξει καινουρια τα οποια ομως αναπτυσσονται παρα μα παρα πολυ αργα.Επισης το φυτο δν εχει ριζωσει ακομα καλα.οταν το πηρα δν ειχε ριζες ηταν κλαδακια και οι ριζες αναπτυσσονται επισης πολυ αργα.Τι μπορει να φται ρε παιδια ειναι απο τα αγαπημενα μου φυτα.τι συμβαινει?????
------------------------- μηπως μπορειται να μου πειτε αν εχει τυχει σε καποιον απο σας να περιμενει τοσο πολυ για να παρει τα πανω του ενα φυτο?εχει περασει κοντα στον εναμισι μηνα..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη doctor : 25-11-09 στις 23:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα platy μου ξεριζώνουν τη ludwigia! | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 04-03-08 16:02 |
Ludwigia repens | flipper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 01-04-07 14:17 |
Κλάδεμα Ludwigia.. πως; | DJK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 21-12-05 22:40 |
Ελλειψη ασβεστιου σε Ludwigia spec. Cuba ; | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 24-12-04 11:38 |