|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ αξιοπιστο τεστ και ακριβειας.
οντως βαζεις 1 ml νερου μονο μεσα....κι εγω στην αρχη εντυπωσιαστηκα αλλα ετσι γινεται..ωστε αν θελεις ακριβεια σε μεγαλες τιμες με αραιωση στο δοχειο να παιρνεις αποτελεσμα...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ενω η αμμωνια μηδενιζει, αυτα με τιποτα..... ουφ....δεν αντεχω αλλο..... αλλα ΥΠΟΜΟΝΗ. και να φανταστεις πηγα χθες στο pet-shop για να δω κανα ψάρι και μου λέει αυτος εκει: "ακόμα δεν εβαλες ψαρια? τι περιμένεις? από 2/10 το εχεις ετοιμο." και του λεώ ότι το στρώνω και λέει δεν χρειάζετε.με αυτα που σου εδωσα να βαλεις, μεσα σε 24 ωρες βάζεις ψάρια!!! ¶σε που εδω μέσα μου ειπανε να βγάλω τον ενεργο ανθρακα διότι δεν χρειαζετε πλέον, ενω αυτός μου είπε ότι δεν επρεπε να τον βγάλω. και να τον αλλαζω κάθε τριμηνο.!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χρησιμοποιησε τον και μην αφησεις κανενα να σε "χρησιμοποιησει"!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να ρωτησω και κάτι αλλό..... Σκέφτομαι να βάλω τιρφι μπροστά από το φίλτρο (στην εξαγωγη) ώστε να μαλακώσω το νερό.... καλά θα κάνω? πρέπει να την εχω μόνιμα? ή θέλει για λίγο μέχρι να δω μετρησιμα αποτελεσματα και μετά να την βγάλω? δηλαδή θα θέλω και αλλο τεστ? χημείο εχω κάνει το σπίτι!!! |
|
|||
|
|||
![]()
όταν θα κάνω αλλαγη νερού, καλό ειναι να αφησω το νερό στο κουβά για καμιά ωρα με το αντιχλώριο? ή όχι?
βάζω τίποτα αλλο εκτός απο αντιχλώριο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αστο με το αντιχλωριο λιγακι!! Οταν βαλεις ψαρια .. καλο θα ειναι να εχεις και ενα θερμοστατη να ζεσταινεις το νερο της αλλαγης εως οτου φτασει στη θερμοκρασια του ενυδρειου σου! Επισης και οι αλλες παραμετροι του νερου θα πρεπει να ειναι ιδιες με αυτες του ενυδρειου σου ωστε να μην μεταβαλλονται καθε φορα και τα ψαρια σου να απολαμβανουν σταθεροτητα που σε αποζημοιωνει με το να μην εχουν προβληματα!
|
|||
|
|||
![]()
thanks.....
η ΑΟ τι κάνει ακριβως? το βάζεις στην βρύση και κάνει το νερό κατάλληλο για ενυδρείο? και τι νούμερα θα εχω μετά? το ρυθμίζω εγω? και όταν δεν το χρησιμοποιω τι το κάνω? απλά το βγαζω απο την βρύση και τέλος? και μετά απο μια εβδομάδα κάνω το ίδιο? τι κοστος εχει? δηλαδή αντι να αγοράζω απιονισμένο νερό, παιρνω αυτο? προτείνεις τωρα που δεν εχω ΑΟ να βάζω νερό απο το φιλτρο της βρύσης? όσο για την αλλαγή νερού, αν βάζω κάθε μισή ωρα 1-2 λίτρα μεσα είναι καλύτερα? και να το ριχνω κοντα στο φίλτρο ή απο την απεναντι μερια? πολλές ερωτησεις μαζι.....αν εχεις χρόνο μου απαντας.... ευχαριστω πολύ εκ των προτερων.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχεις καιρό να αποφασίσεις και για τα ψάρια εντωμεταξύ. Τα nitrivec, βακτηρίδια και τέτοια είναι για να σου ελαφρύνουν το πορτοφόλι. Όσο για τον πετσοπά, αφού σου είπε έτσι θα ξέρεις ότι όσο λιγότερες "συμβουλές" του ακούς τόσο καλύτερο.... Τον άνθρακα θα τον χρειαστείς μόνο για να κατακρατήσει τυχόν τοξικά ή φάρμακα που θα ρίξεις εσύ σε τυχόν θεραπεία που θα κάνεις (που αν δε βιάζεσαι και είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου θα είναι κάτι πολύ σπάνιο). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tην βοηθεια σας παρακαλω!!!!! | doukas07 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 22-07-09 11:02 |
Την βοηθεια σας παρακαλω | spiros1978 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-08 23:29 |
παρακαλω την βοηθεια σας..... | docrx8 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-01-08 21:01 |
Τη Βοηθεια Σασ Παρακαλω!! | Kiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 26-05-06 10:54 |
Παρακαλω την βοηθεια σας | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 03-04-05 12:03 |