|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μετρησα ΚΗ 2 αλλα Dh εχει ληξει το τεστ και δειχνει οτι ναναι. ΡΗ εχω σταθερα στο 6,6. Giorgos , δεν εχω εμπειρια με το ειδος ,μονο οτι διαβαζω..και πραγματικα απ οτι βλεπω ειναι δυσκολο να μεγαλωσεις μικρα. Απο προετοιμασια εχω ινφουσορια και νοεκκολαφθεισα αρτεμια. Μετα απο ποσες μερες τρωνε τα μικρα ; Μπορουν να φανε αρτεμια αμεσως; Εσυ ειχες επιτυχια; μεγαλωσες κανενα μικρο; Δεν ξερω κανεναν που να μεγαλωσε ramirezi, υπαρχει κανεις να πει καμια συμβουλη; |
Tags |
mikrogeophagus, papiliochromis, ramirezi |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Breeding tank 54lit | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 23-12-08 09:54 |
Ενυδρειο vitakraft 54lit | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 22-12-08 15:42 |
Αναγνώριση Ψαριού [Microgeophagus ramirezi - golden] | Archon | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 27-05-05 21:00 |
Tι να βάλω ακόμα; Microgeophagus ramirezi? | qstavrosq | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 11-02-05 00:32 |
Γέννα microgeophagus ramirezi | tasos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 18 | 16-04-03 22:35 |