|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες και απο μενα κωστα.καλο διαβασμα και καλη συνεχεια.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ένα ενυδρείο 35 λτ μπορώ να έχω 1 ψάρι μόνο διαστάσεων μονομάχου?
Αν θελήσω κάτι πιο μικρό? όπως αυτό του Μίμη στη φωτογραφία που έχει...? πάλι ένα μόνο? |
|
||||
|
||||
![]()
σε ενα 35 λιτρο θα μπορουσες να εχεις ενα μονομαχο http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/betta.htm
ή 3-4 γαριδουλες με apple snail ή 2 ασενικα guppy (οπως αυτα που εχω στη φωτογραφια μου)(οριακα) http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/guppy.htm |
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά συγνώμη αν οι ερωτήσεις φαίνονται χαζές...απλά στο pet shop μου είπαν ότι μπορώ να έχω μέχρι 4 διαστάσεων χρυσόψαρου... και μέχρι 15 διαστάσεων ροδόστομου κτλ... (τα μικρά)
δεν θέλω να ταλαιπωρώ τα ψάρια που θα έχω..αλλά παράλληλα θέλω να έχω αρκετά... γιαυτό ρωτάω |
|
||||
|
||||
![]()
για να μην τα ταλαιπωρεις και εχεις απωλειες θα πρεπει να βαλεις κατι απο αυτα που σου ειπα.παλι αν θες πολλα θα πρεπει να γινει αγορα μεγαλυτερου ενυδρειου..
![]() μην ακους τους πετσοπαδες... οι περισσοτεροι σου λενε οτι τους συμφερει ωστε να εχουν κερδος και οχι οτι καλυτερο για τα ψαρια.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα δυο guppies ακούγονται μια χαρά...
ο λόγος που πρέπει να έχω 2 αρσενικά? και όχι ένα κ ένα? η δύο θηλυκά? |
|
||||
|
||||
![]()
ο λογος που δε πρεπει να εχεις ενα αρσενικο και ενα θυλικο ειναι οτι μα τα εχεις μαζι το πιο πιθανο(99%)
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αν θες να εχεις αρκετα ψαρακια θα παρεις μεγαλυτερο ενυδρειο... τα μικρα ενυδρεια ειναι για πολυ εξειδικευμενες χρησεις....σαν καραντινα..μαιευτηριο...μονομαχιερα....μινι-κηπος... ουσιαστικα αχρηστα για καποιον που θελει να ξεκινησει ενα ενυδρειο με εμφαση στα ψαρακια..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ψαρια μπορω να βαλω σε ενυδρειο 80λιτρα? | @@nikos@@ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 16-05-09 17:06 |
ποσα ψαρια χωρανε σε 15λιτρο ενυδρειο? | hellenicsun | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 19-01-06 18:28 |
Μονο αρσενικα ψαρια στο ενυδρειο ;;; | Tolis | Malawi | 5 | 02-01-03 17:25 |