|
|
||||
|
||||
![]()
1830 με επιπλο.....
|
|
||||
|
||||
![]()
παναγια μου....!!
![]() ![]() να ειχα εγω τοσα λεφτα να διαθεσω για αγορα αδιου ενυδρειου και τιποτε αλλο ![]() βεβαια να σκεφτεσαι πως θες αλλα τοσα για να το διακοσμησεις καταλληλα.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() € 115 πρίν από 16 μήνες περίπου
|
||||
|
||||
![]()
τα ελιτ τα εχω δει και μαλιστα σαν 2ο ενυδρειο σκεφτομουν το EF-1800.
Ομως δεν τα φερνουν στα Χανια οποτε εκει εχω προβλημα... Φοβαμαι επισης το made in china... Στα καρφουρ μηπως εχει καμια φτηνη σειρα της aquatlantis ? Σιγουρα φερνει τα evasion ? κατι δεν μου παει καλα..... Υποτιθεται οτι ειναι απο τα πιο ακριβα ενυδρεια μετα τα ferplast...... |
|
||||
|
||||
![]()
... το καρφούρ δε φέρνει τα evasion αλλά τη φτηνή σειρά της aquatlantis που λέγεται νομίζω aquadream και είναι αντίστοιχη με τη σειρά record της jewel (μια λάμπα t8 κλπ).
|
|
||||
|
||||
![]()
θα συμφωνησω, φτιαξτο μονος σου και θα βγει και πιο φτηνα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο οτι ξερω δεν βγαζει μεγαλα ενυδρεια...
|
|
||||
|
||||
![]()
ουπςς.....
![]() οκ τωρα τι εενοει οταν λεει "without technic-pack T5" δηλ. με Τ8 θελει να πει ? ------------------------- παντως στο site της mp αυτο το ενυδρειο δεν υπαρχει.... Μηπως δεν βγαινει πια ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη imichal : 01-11-09 στις 20:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τρυπες σε Aquatlantis 150x45x60 | bill | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 21-10-09 22:56 |
Aquatlantis 96 Lt | haf_k | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 28-09-09 09:28 |
βοηθεια με το νεοσυστατο aquatlantis | octania246 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 18-01-08 23:55 |
Aquatlantis evasion η ambiance | octania246 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-12-07 16:38 |
Aquatlantis 360 | kastmaniac | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 23 | 26-04-07 13:26 |