|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
νομίζω ήρθε η ώρα να παρω λιπάσματα
οι μύτες του κερατόφυλλου ειναι ψιλοκόκκινες (μέχρι να βγουν τα καινούρια φύλλα βεβαια) και κάποια φυλλα της αμερικάνας εχουν χάσει λιγο χρώμα τι λιπασμα συμβουλέυουν οι ειδικοι ? ![]() υγρό ή ταμπλέτες? δεν εχω και υπόστρωμα επισης εχω diy c02 τα φυτα μου : ανούμπιες, αμερικανες ,κερατόφυλλο,Βacopa Australis |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(αμα δεισ το κερατοφυλλο που μου εφερες θα παθεις πλακα , καλα ποσο γρηγορα μεγαλωνει αυτο σε μια εβδομαδα πηρε 2-3 εκατοστα και δε το φυτεψα ετσι το εβαλα μεσα)
|
||||
|
||||
![]()
καλα που να δεις το δικο μου... εγινε διπλασιο ...σε λιγο θα αρχίσω να μοιράζω κλαδέματα
![]() και η Bacopa μεγάλωσε ... ειναι σαν αυτο που μου δωσες αλλα στο πιο ανοιχτόχρωμο και αμερικάνα πρεπει ναχει 1/3 περίσσότερα φύλλα και εβγαλε και καινούριο κοτσάνι ![]() που να βαζα και λιπασμα δηλαδή (πηρα τηλ και μου πε τιμη ο νικος- πολλα μου φανήκανε 5ε για 400 λιτρα ![]() θα αρχίσω να ψαχνω για diy λιπασμα) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
εγω το σερα το περνω 4ε . και το τετρα που εβαζα παλια 7ε .ασε που το σερα μου φανικε καλητερο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γεννήσανε και τα μαυρα μόλυ οεο
εχουν πολυ πλακα τα μικρα μολυ . Μπορείς να τα διακρίνεις ευκολα στο άσπρο χαλίκι μου - σε αντίθεση με τα γκάπυ που δεν φαινονται με τιποτα. Και παρόλο εχουν το ιδιο μεγεθος με τα γκαπάκια, φαινονται πιο μεγάλα λογω χρώματος - και τα μεγάλα ψαρια δε πολυ ασχολούνται μαζί τους.Για καλο και για κακο βεβαια αρχισα το ψάρεμα ![]() και 1 ψοφιο - πρέπει να ανυσηχώ; α και να πω οτι ο Τσαμής είπε ψέματα . Τα δικά μου μικρά τα ψάρεψα όλα απο το πάτο. αντε σειρά τωρα εχουν τα σναιλς |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρια γλυλου νερου | zissis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 08-01-09 20:42 |
Αρχαρια-Προβλημα | vasogr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 14-02-08 00:29 |
Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου ! | dr_yianni | Malawi | 16 | 31-03-07 15:41 |
Προτάσεις για aquascape | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 02-03-04 02:36 |