|
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα, με βάση αυτά που περιγράφεις φαντάζομαι καταλαβαίνεις κι εσύ ότι το νιτριβεκ δε φαίνεται να κάνει απολύτως τίποτα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πεταμενα λεφτα! Στην ουσια το στρωσιμο γινεται με τα ψαρια τα οποια υποφερουν!! Μακαρι να υπηρχε ο μαγικος ζωμος αλλα ... δυστηχως ... αρα η μπολι η στρωσιμο με αμμωνια και υπομονη!!
|
||||
|
||||
![]()
+10000
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, μαλλον για να λειτουργίσει σωστά θέλει κατάλληλη ποσότητα αμμωνίας. Αλλα ας μου εξηγησει καποιος αυτο: Μου ειπε προχθες ο πετσοπας πως τα βακτηρια του νιτριβεκ ειναι διαφορετικα απο τα αεροβια και πως για να ζησουν πρεπει να κατι συγκεκριμενο στο υποστρωμα το οποιο θα τους παρεχει τροφη. Δηλαδη τα αεροβια βακτηρια δεν μενουν στο φιλτρο? με ειχε μπερδεψει εκεινη την ωρα και δεν εδωσα συνεχεια γιατι πηγε να αρχισει το παζαρι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ έμαθα να είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός με αυτά που λένε στα πετ. Οι περισσότεροι είναι άσχετοι στην καλύτερη περίπτωση, ή σε οδηγούν σε λάθος δρόμο με σκοπό το κέρδος. Η πετυχημένη συνταγή είναι "διάβασε-ρώτα-αποφάσισε", και μετά πας και παίρνεις αυτό που θέλεις. ------------------------- Παρεπιπτόντως, τα βακτηρίδια αποικούν το φίλτρο κυρίως. Απλώνονται και σε άλλες επιφάνειες (πχ. οι σωλήνες παροχής του φίλτρου), και στο χαλίκι, αλλά απ'ότι καταλαβαίνω οι ποσότητές τους εκεί είναι αμελητέες σε σχέση με το φίλτρο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 22-10-09 στις 20:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου καλησπέρα είμαι νέος στη παρέα.Θα ήθελα όμως να σας πω ότι χρειάζετε μεγάλη προσοχή σε ότι νέο μας πλασάρουν οι διάφορες εταιρίες επιδή το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος.Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι ώστε να κάνει πολύ σύντομα το νερό της βρύσης έτοιμο βιότοπο για τα ψαράκια.Προσοχή , υπομονή , παρατήρηση και αγάπη χριάζετε ώστε να απολαμβάνεις ένα ωραίο αποτέλεσμα , χωρίς ή όσο γίνετε λιγότερες απόλειες.
|
||||
|
||||
![]()
στην ουσια στρωσιμο με ψαρια γινετε...... αυτο καταλαβα εγω!!!!! εβαλα 2 ψαρια και θα κανω μετρισεις αυριο και θα δω πως παει!!!!! αν δεν ειναι οκ μια αλλαγη 50 τις 100 και βλεπουμε........
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1) ταλαιπωρούνται τα ψάρια (με αποτέλεσμα πρόωρους θανάτους πιθανότατα), και 2) τα σκευάσματα βακτηριδίων τι χρειάζονται; Μου φαίνεται ότι πουλάνε "αέρα". |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υποτιθετε οτι επιταχυνουν την αναπτηξη...... κοιτα στο αλλο που εστρωσα ετσι δεν ειχα προβλημα....... τωρα σε αυτο που μπηκαν πιο ευκολα ψαρια ελπιζω να μην εχω προβλημα...... θα κανω και συχνες αλλαγες αν δω την αμμωνια να ανεβενει και βλεπουμε.......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ενας πετσοπας μου ειπε οτι τα συγκεκριμμενα υγρα βακτηριδια ειναι διαφορετικα απο τα αεροβια και οτι επρεπε να βαλω κατι συγκεκριμμενο μεσα στο ενυδρειο για να τα "ταιζω"
|
|
||||
|
||||
![]()
Και ποια ειναι αυτα?? Πως λεγονται αυτα τα βακτηρια? Ρωτα τον και θα δεις οτι σου λεει π$%^%$#$ριες!!! Να βαλει κατι στη τσεπη του θελει ... τα λεφτα σου!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμμωνια με nitrivec | aris2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 20-11-08 00:35 |
nitrivec? | oscar1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-03-08 21:23 |
NITRIVEC | TEDDY | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 25-10-07 17:43 |
NITRIVEC | TEDDY | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-10-07 14:21 |
to nitrivec χρειαζεται στο στρωσιμο? | Dimi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-08-07 21:52 |