|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους..να μια φωτογραφια της σημερινης μορφης του ενυδρειου μου
![]() ας κανω καποιες ερωτησεις τωρα..την κυριακη που μας περασε εκανα την 1η μου αλλαγη νερου μετα απο 2 μηνες λειτουργιας του ενυδρειου 1.καθε ποτε πρεπει να κανω αλλαγη?και ποσο τις 100%? 2.buffer-βακτηρια να φανταστω δεν ξαναβαζω σωστα? 3.πλεον εκτος απο αλλαγες νερου μετρησεις καθε ποτε πρεπει να κανω? 4.τιποτα βιταμινεσ μπορω να παρω για τις κιχλιδες μου? 5.τι χρωμα φοντο θα πηγαινε στο ενυδρειο μου?τι μου προτεινετε μιας και σκεφτομαι να το αλλαξω το υπαρχον. 6.τα ιχνοστοιχεια που βαζω και ειναι για κιχλιδες να συνεχιζω να τα βαζω η οχι αυτα τα λιγα..ελπιζω να ειμαι σε καλο δρομο οσο αφορα το στησιμο..οταν βαλω και την γιγαντιαια βαλνισιερα και αλλαξω το φοντο θα κανω και την δικη μου παρουσιαση.. φιλικα Γιωργος υγ κανεις με καμια βαλνισιερα να μου δωσει? |
Tags |
γλυκο, νερο, malawi, ενυδειο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |
Γνωριζοντας το πρωτο μου ενυδρειο.! | kyriakos giorgas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 06-05-09 16:12 |
Το πρωτο 60 λιτρο ενυδρειο | wcpaeb | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 14-04-09 17:42 |
καινουργειο ενυδρειο απο αρχαριο... | theodwros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 37 | 06-05-08 20:30 |