|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρέσουν οι μονομάχοι το πρόβλημα όμως είναι οτι το ενυδρειάκι μου είναι ανοιχτό και την τελευταία φορά που έβαλα μονομάχο δυστυχώς πήδηξε απ'έξω με αποτέλεσμα να τον γυρνωντασ απο την δουλειά το βράδυ. Φυσικά το ψαράκι είχε ψωφήσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
και τα αλλα μπορει να πηδηξουν..καθως θα νιωθουν ασφυκτικα σε 20 λιτρα...
με ενα κομματι τζαμιου σαν καπακι μπορεις να το λυσεις το θεμα..
|
|||
|
|||
![]()
Νεον ειχα και παλιοτερα και μπορω να πω οτι ηταν αρκετα ηρεμα. Αυτο που με απασχολει κυριως ειναι οι τιμες του νερου. Βεβαια απο το site της ADA απ'οτι διαβασα λενε οτι μετα απο λιγο καιρο σταθεροποιηται το υποστρωμα και τις στρωνει τις τιμες απο μόνο του αλλα ειναι εδω και 3 εβδομαδες τωρα κι εγω κατι τέτοιο ακόμα δεν το εχω δει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε χαμηλο ph οι αρλεκινοι δεν πανε καλα...
Αντιθετα τα περισοτερα τετρα δεν εχουν προβλημα, ακομα και με 5.5 Ομως, θα ελεγα να μην βαλεις ψαρια ακομα.. Ειναι πολυ νωρις. Το συγκεκριμενο υποστρωμα βγαζει αμμωνια (που με τοσο χαμηλο ph ειναι αδιαφορο) αλλα γενικα θελει κανα διμηνο για να "στρωσει".. Ας παρουν το δρομο τους τα φυτα και μετα βαζεις και ψαρια.... |
|
|||
|
|||
![]()
O.k. σας ευχαριστω πολυ όλους για τον χρόνο και τις πολύτιμεσ συμβουλές σας η μόνη λύση όπωσ φαίνεται είναι η υπομονή! Θα περιμένω λοιπόν και ελπίζω όλα να πάνε καλα! Ευχαριστω και πάλι.
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλτρο στο ενυδρειο ομως δεν εχεις.....πως θα βαλεις ψαρια???
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλτρο έχω ένα hang on της elite με υαλοβαμβακα και siporax mini.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! | spiros1978 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 14-11-08 00:16 |
βοηθεια....!!!! | makis | Παραλία - Beach Bar | 6 | 09-06-08 17:29 |
βοηθεια | pauloskostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-04-07 23:32 |
Βοηθεια για ich. | vassilios | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 19-11-05 11:40 |
Μια βοηθεια! | D_S | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 10-11-05 19:25 |