|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όπως και να χει πάντως οι συνθήκες στις οποίες ζουν στο φυσικό τους περιβάλλον είναι οι σωστές-ιδανικές...
|
|||
|
|||
![]()
Μου το είπαν στο πετσοπ. επειδη πολλοι που δεν γνωριζαν έπερναν τα ψαρια και τα έβαζαν σε διαφορετικο pH από αυτο που ήταν συνηθισμένα, τώρα στο πετσοπ τα προσαρμόζει απο πριν στο νερο που έχουμε όλοι, 7.2 περιπου. Ακόμα τους δίσκους τους προσαρμόζει σε 7.2 - 7.5
------------------------- Βασικά τον ρώτησα σε τι pH τα έχει και μου είπε στο κανονικό που βγαίνει από την βρύση. δεν το αλλάζει καθόλου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη velocity : 20-10-09 στις 22:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ε κοίτα αν το σκευτείς, με το να τους βάλεις σε διαφορετικό pH δεν θα τους κάνεις ζημιά?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (Εννοείται πως πάντα κάνουμε καλή προσαρμογή... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ με όλα αυτά που λες όπως και να 'χει. θα αποκτήσω όμως τις δικές μου εμπειρίες σιγά σιγά και θα καταλάβω καλύτερα
------------------------- Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να χαμηλώσω το pH και να το κρατήσω σταθερό? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη velocity : 20-10-09 στις 22:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλη προσαρμογη και το ph αναμεσα στο 6 και στο 6.5 και θα εισαι οκ.
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου κανενα ψαρι δε νιωθει καλα αν δεν ειναι σε νερο που απο τη φυση εχει προγραμματιστει να του αρεσει....για να το πω απλα...
χρειαστηκαν χιλιαδες χρονια για να εξελιχθουν τα ειδη στη σημερινη τους μορφη και η εξελιξη αυτη εγινε υπο ορσιμενες συνθηκες...συνθηκες που τις επιζητουν για να νιωθουν ωραια και να ακμαζουν. μπορουμε να κραταμε ψαρια σε διαφορετικο νερο απο αυτο που προερχονται..αλλα ΔΕΝ μπορουμε να λεμε οτι ειναι και ικανοποιημενα... οποτε διαλεγεις και παιρνεις...κρατας ψαρια για να ζουν? η να επιβιωνουν απλως (οσο καταφερουν να επιβιωσουν)? εκτος αυτου τα ψαρια σου ειναι αρκετα....ειναι ειδη-ταχυτατοι κολυμβητες που καλο ειναι να μη φιλοξενουνται σε μικρα ενυδρεια...τουλαχιστον οπως σου ειπε ο κωστας να εδινες τους ροδοστομους και να κρατουσες το κοπαδι με τα νεον προσπαθωντας συναμα να χαμηλωσεις τις σκληροτητες-πεχα.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό δε σημαινει και οτι περναν καλα...καθε οργανισμος εχει τις απαιτησεις του και αυτες ειναι οι συνθηκες που εχει ο φυσικός βιότοπος τους!αρα για τα νεον θες ph 6-7 και για τους ροδοστομους οπωσδηποτε κατω από 6.5..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάρια για 60λιτρο | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 20-10-09 22:16 |
γεννησαν τα νεον τετρα | doctor | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 19 | 18-09-09 07:59 |
Τετρα | puravlos | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 05-07-07 00:25 |
Ροδοστομα νεκρα | Pritanis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 29-09-05 20:38 |