|
|
|||
|
|||
![]()
Θα σου στείλω pm για να μην θεωρηθεί διαφήμηση.
|
|
||||
|
||||
![]()
ηδη ρωταμε για ενα μοντελο σιγκεκριμενο τη δαφημηση βαλτω εδω να μας πουνε γνωμες παιδια που ειναι ποιο εμπηροι
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις pm. Δεν θέλω να αναφέρω κατάστημα. Απ' ότι είδα τελικά η τιμή σήμερα είναι ανεβασμένη και κοντά στην Eheim. Τουλάχιστον είναι ηλεκτρική.
|
|
||||
|
||||
![]()
σαν αντλια δουλευει με λαστιχο ξερω γω νομιζω σε περιοριζει
ποσο μακρος εχει ?? εχεις να τραβας καλωδια και σωληνες μαζι
|
|||
|
|||
![]()
...στην eheim δεν μπορει να συνδεθει μετασχηματιστης?
|
|||
|
|||
![]()
Κάτω από το ενυδρείο μου έχω ένα πολύπριζο και με αυτό κάνω τη δουλειά μου. Βάζω την αντλία μέσα και κάνω τα 2/3 του ενυδρείου και κατόπιν την αλλάζω θέση και κάνω το υπόλοιπο. Μια κουνάω καλώδια. Μόνο τον σωλήνα με την αντλία.
|
|
||||
|
||||
![]()
βάλε το link να την δούμε κι εμείς. Όπως βάζουμε τα link για το aquaristic μπορείς να μας δώσεις κι εσύ αυτό του eshop.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκουπα βυθού | spookie | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 21-03-13 16:28 |
σκουπα βυθου! | neki1986 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 16-05-08 13:24 |
σκουπα βυθου | rockxk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-10-07 13:22 |
Σκουπα βυθου | Neoklis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-08-07 09:06 |
σκουπα βυθου | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 16-04-07 09:55 |